Haberler

Toplum Destekli Polisler İlgi Odağı Oldu

Sakarya'nın Arifiye İlçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan Bayramlaşma töreni Kaymakamlık bahçesinde gerçekleştirildi.

Sakarya'nın Arifiye İlçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan Bayramlaşma töreni Kaymakamlık bahçesinde gerçekleştirildi.

Arifiye'de geleneksel olarak, her bayram yapılan bayramlaşma töreni, Arifiye Kaymakamlığı ve Arifiye Belediyesi işbirliği ile bayramın ikinci günü Arifiye Kaymakamlığının bahçesinde gerçekleştirildi.

Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar, eski belediye başkanlarından Nihat Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, ilçemizdeki kurum ve kuruluşların müdürleri, muhtarlar, AK Parti Arifiye İlçe teşkilatı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı, vatandaşlar ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünü temsilen bir grup emniyet mensubu katıldı.

Yerel ve ulusal basının da ilgi gösterdiği bayramlaşma töreni coşku içinde geçerken, Kaymakam Mehmet Ünal ve Başkan İsmail Karakullukçu basına demeç vererek, başta Arifiyeliler olmak üzere, tüm Sakaryalıların ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünü temsilen bayramlaşma törenine katılan emniyet mensupları, başta vatandaşlar olmak üzere çocukların ilgi odağı oldu. Hatıra fotoğrafı çektiren polisler, "Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı kutlu olsun" dediler.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; "Bayramlar; sevginin, kardeşliğin, dostluğun pekiştiği ve toplumumuzun buluşmasına vesile olan ender günlerdir. Biz de Belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma törenimizi bu yıl bir adım daha ileriye taşıyarak Kaymakamlığımız işbirliğiyle, tüm Arifiye'nin buluşmasına vesile olmak istedik. Bu vesile ile, başta Arifiyeli hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Türk Milletinin ve Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularla kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Kurban Bayramı Sakarya Arifiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title