Haberler

Tolgahan ve Almeda Dudak Dudağa Yakalandı

Güncelleme:

Uzun zamandır birlikte olmalarına rağmen ilişkilerini gizleyen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin aşkları tescillendi.

GECEYİ SEVGİLİSİYLE GEÇİRDİ

Oyuncu sevgilisi Selen Soyder'le ayrıldıktan sonra kalbini kimseye açmayan Tolgahan Sayışman, sırılsıklam aşık oldu. Ünlü oyuncu, iki aydır birlikte olmasına rağmen herkesten gizlediği yeni sevgilisi 2008 Arnavutluk Güzeli Almeda Abazi ile önceki gece Kuruçeşme'deydi.

DENİZDEN GELDİLER AMA...

Görüntülenmemek için restorana deniz taksiyle gelen Sayışman, mekanda sevgilisiyle romantik anlar yaşadı. Mekandan yine deniz yoluyla ayrılan çift, görüntülendiklerinden habersizdi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolgahan Sayışman Selen Soyder Arnavutluk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (22)

Deniz:

Bu çapsızların ucuz hayatından bizene

13
1
yanıtYanıtla
hsss:

ahlak yoksunu pislikler

12
2
yanıtYanıtla
... ,,,, ... ,,,,:

simdi özgürlügün tadini cikarin, , , hesap sonradan sorulacak, , ,

12
1
yanıtYanıtla
Güçlüü:

Duran durana vuran vurana, , , , , , Ölümde varrrr. . . . . . .

12
0
yanıtYanıtla
KARIŞMIŞ:

fotodaki merve boluğur değil mi ya :D

10
2
yanıtYanıtla
.......:

evet eski sevgilisi merve

yanıt4
yanıt0
adama bak ya:

maymun iştahlı her filimde biriyle sevgili olarak çıkıyo hayret şaşırdım şimdi almeda olunca :)

9
1
yanıtYanıtla
misafir:

Bu tolgahan seni üzer kızım uzak dur yol yakınken geri dön. . . . sadece seni kullanıyor. . .

7
0
yanıtYanıtla
jön önce bakmasını bilecek:

yahu bunu neresi yakışıklı yakışklı bir ayhan ışık kadir inanır burc vils. . .

6
0
yanıtYanıtla
terbıyesizzzzzzzzz:

sen nasıl bır ınsansın ya oynadıgın tum dızı arkadaslarınla ask yasadın bıraz aska saygın olsun sendekı ask degıl maymun ıstah olması ayıp sana

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title