Haberler

TOBB Türkiye Seyahat Acentaları ve Rehberler Meclisi Başkanlığı

TOBB Türkiye Seyahat Acentaları ve Rehberler Meclisi Başkanlığına, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy Yeniden Seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Seyahat Acentaları ve Rehberler Meclisi Başkanlığına, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy yeniden seçildi.

A.A muhabirinin edindiği bilgiye göre, TOBB Türkiye Seyahat Acentaları ve Rehberler Meclisinin, Odalar Birliğinin İstanbul'daki hizmet binasında gerçekleştirilen seçimli toplantısında, Meclis Başkanlığa Başaran Ulusoy, Meclis Başkan yardımcılıklarına Kervan Turizm Seyahat Ltd. Şirketi'nin sahibi Nail Çimen, Turist Rehberleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Yenen ve SETUR Genel Müdürü Üstün Özbey seçildi.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete'nin de katıldığı toplantıda Meclis Başkanlığına seçilen Ulusoy, Türkiye'nin önünün çok açık olduğunu, ekonomisinin büyüdüğünü, bu büyümeye paralel olarak kurumların da büyümesi ve güçlenmesi gerektiğini söyledi. Ulusoy, bu kapsamda Türkiye Seyahat Acentaları ve Rehberler Meclisi olarak sıkı bir çalışma dönemine gireceklerini dile getirdi.

Seyahat acentaları ve rehberlerin, ülkeleri birbirine bağlayan, ilişkileri güçlendiren bir sektör olduğunu ifade eden Ulusoy, sektörün turizme ve ekonomiye yaptığı katkının yanı sıra, uluslararası ilişkilerin geliştirmesiyle de değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title