Haberler

TMSF, İmar Bankası Gayrimenkullerini Satacak

TMSF, İmar Bankası Hakkındaki İflas Kararının Yargıtay Tarafından Onaylanmasının Ardından Bankaya Ait Gayrimenkullerin Satışını Gerçekleştirmeye Başlıyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İmar Bankası hakkındaki iflas kararının Yargıtay tarafından onaylanmasının ardından bankaya ait gayrimenkullerin satışını gerçekleştirmeye başlıyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Mersin, Konya, Adana ve Hatay'da bulunan 48 gayrimenkulün ihalesi, 29 Mayıs ve 5 Haziran tarihlerinde Profilo Alışveriş Merkezi'nde Turyap tarafından düzenlenecek.

Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında en dikkat çekici olanı Gebze, Çayırova mevkiinde bulunan eski Türk Otomotiv Endüstrisi arazisi olarak gösteriliyor. Yaklaşık 248 bin metrekare civarında bulunan ve 2 parselden oluşan arazinin 800 metre denize kıyısı bulunuyor. Parsellerin arasından demiryolu geçen arazi, D-100 karayoluna 1 kilometre mesafede yer alıyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen arazi, Uzanlar'a ait olduğu dönemde çimento nakli amacı ile liman olarak kullanılmıştı.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title