Haberler

Tff Heyetinden, Samsunspor'a Ziyaret...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticileri, Samsunspor'u ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticileri, Samsunspor'u ziyaret etti.

TFF İcra Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, beraberindeki heyetle Samsunspor Kulübü'nde yetkililerle görüştü.

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretle ilgili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, TFF heyetinin Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Fethi Eldemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandığı belirtildi.

Açıklamada, Nuri Asan Tesisleri'nde teknik kadro ve futbolcularla birlikte kahvaltı yapan Koşar ile Beyazlı'ya, Samsunspor yönetim kurulu üyeleri tarafından günün anısına seramikten yapılan krampon hediye edildiği kaydedildi.

Ziyarette Arif Koşar da Fethi Eldemir'e TFF logolu kahve takımı ile Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz'ın adının yazılı olduğu 55 numaralı milli takım forması hediye etti.

TFF heyetinin ziyaretten önce Nuri Asan Tesislerinde futbolcuların kaldığı odaları incelediği ve daha sonra Samsunspor Gençlik Geliştirme ve Eğitim Merkezi'ni gezdiği belirtildi.

Altyapıya büyük önem veren Samsunspor yönetimini kutladığı belirtilen Koşar'ın, "Gerçekten şahane bir tesisiniz var. Ayrıca altyapıya bu kadar çok önem verdiğiniz için de size çok teşekkür ediyorum. Futbolumuzun geleceği altyapıdan yetiştirilecek futbolcularımıza bağlı" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Buradan Çarşamba ilçesine geçen TFF heyeti, Çarşambaspor Kulübü'nü ziyaret etti, Ada Park Spor Kompleksi'nde, yeni yapılan suni çim saha ile yeni Çarşamba Şehir Stadyumu'nda inceleme yaptı.

Koşar, ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel tesislere sahip olan Çarşambaspor'un BAL ligine düşmeyi hak etmediğini belirterek, "Gerçekten Çarşambaspor çok iyi tesislere sahip. Böyle tesisleri olan bir takımın en az 2. Lig'de yer alması gerekiyor" dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in başkanlığa seçilmeden önce her şehri, her tesisi gezme parolası ile yola çıktıklarını vurgulayan Koşar, şöyle devam etti:

"Gidilmedik kulüp, gezilmedik tesis kalmayacak sloganıyla yola çıktık. Bugün ilk olarak Samsunspor'u ziyaret ettik. Ardından da burada Çarşambaspor tesislerini gezdik. Kulübümüzün bu kadar tesise, bu kadar zenginliğe kavuşmuş olmasında hem kulüp başkanının, hem idarecilerin, hem de belediye başkanının takdir edilmesi gerekir. İnşallah Çarşambaspor'u ilerleyen sezonlarda yeniden profesyonel ligde, ardından da hakkı olan 2. Lig'de görme arzusundayız."

Koşar, Çarşambaspor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Özcan'a 55 numaralı Türk milli takımı forması, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a da cezve takımı hediye etti.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Çarşambaspor Samsunspor Nuri Asan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title