Haberler

TESYEV'in Balosunda Sürpriz Düet

Güncelleme:

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'nın kuruluşunun 14. yıl dönümü 19 Mart Salı akşamı düzenlenen görkemli bir balo ile kutlandı.

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'nın kuruluşunun 14. yıl dönümü 19 Mart Salı akşamı Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus'da düzenlenen görkemli bir balo ile kutlandı. Baloda sahne alan Ebru Gündeş'le NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli'nin yaptığı düet büyük beğeni topladı.

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'nın kuruluşunun 14. yıldönümü 19 MartSalı akşamı görkemli bir balo ile kutlandı. Baloda sahne alan Ebru Gündeş'in, Sema Güral Sürmeli, Feryal Gülman,Emre Belözoğlu gibi isimler ile yaptığı düetler gecenin en renkli anları oldu. NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli'nin Ebru Gündeş'le yaptığı düet büyük beğeni topladı.

Geceye katılan misafirler, tekerlekli sandalye, burs vesağlık giderleri için bağışta bulunarak vakfa destek oldu. İş, kültür-sanat, spor dünyasından birçok önemli ismin katıldığı gecede davetlilere NG Kütahya Porselen fincanları hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Four Seasons Hotel Ebru Gündeş İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title