Haberler

Tenis'in 1 Numarası Wozniacki: İstanbul'da Heyecan Verici Bir Turnuva Olacak

Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki, İstanbul'da 25-30 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenecek kadın tenisinin en prestijli turnuvası TEB BNP Paribas WTA Championships'in heyecan verici olacağını söyledi.

Teniste kadınlar dünya sıralamasında 1. sırada bulunan Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki, İstanbul'da 25-30 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenecek kadın tenisinin en prestijli turnuvası TEB BNP Paribas WTA Championships'in (Sezon Sonu Şampiyonası) heyecan verici olacağını söyledi.

Kozmetik markası Oriflame'in Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) verdiği destek, TEGV Ferit Aysan Eğitim Parkı'nda ünlü tenisçi Caroline Wozniacki'nin de katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Wozniacki'nin Oriflame'in ilk sosyal sorumluluk elçisi olduğu açıklandı. Wozniacki, burada TEGV'li çocuklarla tenis oynadı.

Wozniacki, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çocuklarla birlikte olduğu ve onlara destek verdiği için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

İstanbul'a daha önce de geldiğini ifade eden Wozniacki, "İstanbul'u çok seviyorum. İstanbul'un tarihi yerleri de modern olan yerleri de çok büyüleyici. Restoranları ve mekanlarıyla çok sevdiğim bir şehir. Sponsorluk işleri dolayısıyla da daha sonra da geleceğim" dedi.

Sosyal sorumluluk projesinde yer aldığı için de mutlu olduğunu dile getiren Wozniacki, "Çocuklara ve kadınlara ne söylemek istersiniz?" şeklindeki soruya, "Benim için gökyüzü tek limit. İmkansız diye bir şey yok. Her şey mümkündür. Onlara da kendilerine inanmalarını ve hedeflerine kararlı bir şekilde yürümelerini öneriyorum." dedi.

Wozniacki, turnuvaya ilişkin ise, "Heyecan verici bir turnuva olacak. Senenin son turnuvası. En iyi tenisçiler burada oynuyor olacak. Umarım böyle güzel bir turnuvada iyi bir sonuç elde ederim." dedi.

Dünyanın pek çok ülkesinde sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlayan Oriflame'in Türkiye'de, TEGV'in İstanbul Beykoz ve Ankara Mamak'ta bulunan öğrenim birimlerine destek olduğu ve 4 bin çocuğun TEGV programlarından faydalanmalarına katkı sağladığı kaydedildi.

Oriflame Global Kurumsal İletişim Müdürü ve Sosyal Sorumluluk Projeleri lideri Nilgün Carlson, "Oriflame'in eğitime olan inancının ardında birçok önemli neden yatıyor. Eğitimli ve çalışan anneler çocuklarını eğitiyorlar. Böylelikle çocuklarının yoksulluk döngüsünün dışına çıkılmasını sağlıyorlar" dedi. Oriflame Türkiye Müşterek Genel Müdürü Kemal Kaya da, kurulduklarından bu yana çocuk ve eğitim konularına büyük önem verdiklerini söyledi. TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin ise Oriflame'e projelerinden yararlanan çocuklar adına teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title