Haberler

Televizyon Dünyası

Güncelleme:

Esra Erol umut veriyor, dizideki rolünü Twitter'dan kapan kim, Kenan İmirzalioğlu 4 milyon dolar aldı mı?

Esra Erol umut verecek

atv'nin sevilen sunucusu Esra Erol'un erken evliliğe karşı bilinç uyandırmak amaçlı yazdığı 'Kara Duvak' kitabının 'Umut Evi projesi' için ilk adım Düzce ve Bolu'da atıldı. Kitaptan elde edilen gelirle yaptırılan Düzce Umut Evi ve Bolu Umut Evi, geçtiğimiz hafta törenle hizmete açıldı. Açılışa katılan ünlü sunucuya halk sevgi gösterilerinde bulundu. Erol, birçok şehirde açılması planlanan umut evlerinde kadınlara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sağlanacağını açıkladı.

Dizideki rolünü Twitter'dan kaptı

Cuma akşamı ilk bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlanan 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinin genç oyuncusu Gizem Karaca'nın rolünü, Twitter sayesinde kaptığı ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncusu olan 2011 yılının Türkiye 2'nci güzeli Karaca, Med Yapımın Genel Koordinatörü Armağan Çağlayan'ın dikkatini Twitter'dan çekmiş. Karaca'ya, Twitter'dan yapılan yorumlardan ve oyunculuk hayallerinden etkilenen Çağlayan, dizi için ona başrol teklif etmiş.

'4 milyon dolar'a yalanlama geldi

Son günlerde gazetelerde yer alan; Kenan İmirzalıoğlu'nun Ay Yapım'la yeni bir dizi için 4 milyon dolara anlaştığı yönündeki haberlere yapım şirketinden açıklama geldi. Ay Yapım yetkilileri yaptıkları açıklamada şunları söyledi: 'Kenan İmirzalıoğlu Ay Yapım'la yeni bir dizi için anlaştı' haberlerinin sadece beraber calışılacağı kısmı doğrudur. Bu anlaşma yaklaşık 6 ay önce yapılmış olup belirtilen ücret ve diğer hususlar gerçeklik değeri taşımamaktadır.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Gizem Karaca Esra Erol Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title