Haberler

Barış Arduç 'Nayino'yu Söyledi, Sosyal Medya Yıkıldı

Güncelleme:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için düzenlenen gecede ünlü oyuncu Barış Arduç'un okuduğu 'Nayino' şarkısı geceye damgasını vurdu.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için düzenlenen bağış gecesinde ünlü oyuncu Barış Arduç'un okuduğu 'Nayino' şarkısı geceye damgasını vurdu. Kanal D'den naklen yayınlanan TEGV 20. YIL ÖZEL programında Barış Arduç izleyenleri adeta ekrana kitledi.

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE TEKRAR OKUDU

Kiralık Aşk'la genç kızların sevgilisi haline gelen Arduç yoğun istek üzerine Nayino' şarkısını tekrar okudu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Daha önce de horon teptiği görüntüleri ortaya çıkan Kiralık Aşk'ın Ömer'i, şarkıyı okuduktan sonra sosyal medya adeta yıkıldı.

İşte Arduç'un 'Nayino' yorumundan sonra sosyal medyada paylaşılanlar:




BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre 'de emlakçılık yapan bir anne babanın ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut 'tur. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Barış Arduç İstanbul Kanal D Yan Video Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (39)

Yorumcu:

Reklam amaçlı yapılmış besbelli. Heveslendirmeyin çocuğu. İçine etmiş sifonu çekmeden gitmiş resmen.

8
15
yanıtYanıtla
BRADDDD:

La bu adam yakışıklı ise ben brad pitt oluyorum yahuuuu

3
17
yanıtYanıtla
NY:

ADAM YAKIŞIKLI SESİNİN GÜZEL OLMASI GEREKMİYOR KEZBANLARIMIZI MUTLU ETTİ BİRKEZ DAHA ALDI ELLERİMİZDEN AMA OLSUN ADAM YAKIŞIKLI

13
7
yanıtYanıtla
tcMobil-ANDROID:

Hiç güzel değil sesi

7
13
yanıtYanıtla
xMobil-ANDROID:

ne guzel soyledi yaaa

16
3
yanıtYanıtla
Aysu:

Kendisinin bir hayranı değilim olmayınca objektif yorum yapabilirim. Bir karadenizli olarak şunu rahatlıkla diyebilirim; Şarkıyı güzel söylemedi biraz da heyecanına veriyorum, doğallığı samimiyeti durumu kurtardı. sonuçta bir ses sanatçısı değil. . . Barış Arduç, bu günlerde oldukça populer olmanın kaymağını yiyor. . . Populer olmasaydı bu performans yerden yere vurulur dalga malzemesi olurdu. . .

8
11
yanıtYanıtla
hakan niğde:

genç kızlarada bu şarkıcıyada. . . . . . . . . . . . . . . ulan ne mal bir ülke

3
14
yanıtYanıtla
hakan:

Hayır sesi güzel değil ama yakışıklı bence manken olsun şarkıcı olması mümkün değil!

10
5
yanıtYanıtla
gerek yokMobil-ANDROID:

yakışıklı olduğu kadar da sesi mükemmel cnm ya??

12
3
yanıtYanıtla
Kaan:

Adam hakkını verdi helal olsun.Cesaret etmesi bile yeter.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title