Haberler

"TED İstanbul Seniors Cup" Üçüncü Yaşına Giriyor

Güncelleme:

Finansbank Private Banking' in ana sponsorluğunu yaptığı "TED İstanbul Seniors Cup" bu yıl üçüncü yaşına giriyor.

Ulusal senior turnuvalar arasında seçkin bir yere sahip olan turnuva 23 Mayıs - 03 Haziran 2012 tarihleri arasında TED kulübü kortlarında oynanmaya başlandı.

TED Spor Kulübü tesislerinde Finansbank Private Banking Ana Sponsorluğu'nda organize edilen bu etkinliğe ulusal ve uluslararası birçok oyuncunun yanı sıra Finansbank üst düzey yöneticileri, ünlü iş adamları, sanatçılar ve TED kulübü üyeleri katılacaktır. TED İstanbul Seniors Cup bu yıl ulusal 20 kategoride gerçekleşecek. Pek çok ünlü ismin de katıldığı turnuvada oyuncular arasında Ömür Gedik, Ferhat Göçer, Hülya Avşar, Helin Avşar, Filiz Taçbaş, Murat Parasayar, Behzat Gerçeker, Nejat Müldür, Fatih Edipoğlu ve Rasim Zaimoğlu da bulunuyor.

Ülke genelinden kadın ve erkek toplam 700 tenisçinin katılacağı turnuva bir bakıma Türkiye birinciliği kadar önem taşımaktadır. A Kategorisinde gerçekleşecek TED İstanbul Seniors Cup' ın katılımcıları dereceye girdikleri takdirde Türkiye genelinde yapılan turnuvalar arasında katsayısı en yüksek olan puanı almaktadır. Ayrıca yılsonunda ilk beşe giren senyör oyuncuları Türkiye Tenis Federasyonu tarafından ödüllendirilecektir.

Finansbank Private Banking'in "TED İstanbul Seniors Cup" desteğini 3 yıldır sürdürmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras "3 yıldır bu organizasyonu desteklediğimiz için mutluluk duyuyoruz. Amacımız tenis sporunun Türkiye'de desteklenmesine ve uluslararası standartlara kavuşmasına bir köprü olmak. Bu turnuvayı geleneksel bir etkinlik haline getirerek tenis sporunun daha da gelişmesine katkı sağladığımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Bir hafta sürecek olan turnuva kupa töreni ve kokteyl ile sona erecek olup, TED İstanbul Seniors Cup Katılımcıları'na Finansbank Private Banking tarafından bu yıl çok özel olanaklar sunulmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Finansbank İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title