Haberler

Erasmus Öğrencisine Tecavüz Eden Moğolistanlı Tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul'da Erasmus öğrencisi kıza cami avlusunda tecavüz eden Moğolistan uyruklu şüpheli, 3 ayrı suçtan tutuklandı. Sapık, ifadesinde "Kendimi tutamadım, tecavüz ettim." dedi.

İstanbul'da gece kaldığı yurda dönen bir üniversite öğrencisini, 4 metrelik bir duvardan camii avlusuna atıp daha sonra tecavüz eden Moğolistan uyruklu şüpheli 32 yaşındaki Tuvshınbayar E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tecavüz, gasp ve yaralama suçlarından tutuklandı.

ŞÜPHELİNİN İFADESİNİ GÖRÜNTÜLER ÇÜRÜTTÜ

Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde, yolda yürüyen genç kızı aynı gece birlikte olmak için para verdiği ve yanından kaçan travestiye benzettiğini söylediği öğrenildi. Sözde, travestiye ödediği parayı geri almaya çalıştığını söyleyen şüphelinin ifadesini ise kamera görüntüleri çürüttü. Görüntülerde şüphelinin genç kızı uzun süre takip ettiği ve saldırmak için ıssız bir yer kolladığı tespit edildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Şişli'de öğrenci değişim programı ile Türkiye'ye gelen 22 yaşındaki üniversite öğrencisine tecavüz eden, cep telefonunu gasp eden ve 4 metrelik yükseklikten aşağı atarak yaralanmasına neden olan Tuvshınbayar E.'nin poliste verdiği ifadesi ortaya çıktı.

SON ÜTÜCÜ OLARAK ÇALIŞIYORMUŞ

Polisin takibi sonucu eşkali belirlenen ve evinin yakınlarındaki sokakta yakalanan Tuvshinbayar E.'nin ifadesinde geçtiğimiz temmuz ayında turist olarak İstanbul'a geldiği ve Osmanbey'de bir atölyede son ütücü olarak çalıştığını söylediğini belirlendi.

"TRAVESTİ BENİ DOLANDIRDI"

İfadesinde olay gecesini anlatan Tuvshinbayar E. "O gece Osmanbey'de dolaşırken bir travestiyle karşılaştım. Birlikte olmak için ona 200 lira verdim. Ancak bana 200 yetmez, 100 lira daha bul gel. Ben buralardayım beni bulursun, diyerek yanımdan ayrıldı. Parayı bulup oraya geldim. Ancak bir türlü anlaştığım travestiyi bulamadım." dedi.

"ONU BENİ DOLANDIRAN TRAVESTİ SANDIM"

Şüpheli ifadesinde "Sokaklarda dolaşırken yolda yürüyen birini fark ettim. Onu beni dolandıran travesti sandım. Onun yanına yaklaşıp verdiğim parayı geri almaya çalışacaktım. Ancak mücadele sırasında onun travesti olmadığını anladım. Kendimi tutamadım. Ona tecavüz ettim. Daha sonra cep telefonunu alarak oradan kaçtım." dedi.

GENÇ KIZIN CEP TELEFONU DOĞAL GAZ KUTUSUNUN ÜZERİNDE BULUNDU

"Cep telefonumu evinin yakınındaki bir apartmana girerek yüksekte bulunan doğalgaz saatinin üzerine bıraktım." dedi. Şüphelinin söylediği yerde aramada mağdur A.Ç.'ye ait cep telefonunu bulunmuştu.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İFADEYİ ÇÜRÜTTÜ

Şüphelinin verdiği bu ifade ise olayın güvenlik kamera kayıtları çürüttü. Şüphelinin ıssız sokaklarda yalnız başına yürüyen mağdur A.Ç.'yi yaklaşık 15 dakika boyunca hiç seslenmeden gizlice takip ettiği ve ıssız bir yere gelmesini beklediği tespit edildi. Şüphelinin hiç seslenmeden arkadan hızla yaklaşarak genç kızı yere yatırdığı, ardından 4 metrelik yükseklikten aşağı attığı öğrenildi.

3 AYRI SUÇTAN TUTUKLANDI

Mahkemeye gönderilen şüphelinin tecavüz, gasp ve yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Moğolistan İstanbul Türkiye Şişli 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title