Haberler

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Üskül: 'Ben Anayasa Profesörü Olarak 'Evet' Diyeceğim, Siz de Evet' Oyu Verin'

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül, Seçim Bölgesindeki Seçmenlerine, 'Ben Anayasa Profesörü Olarak 'Evet' Diyeceğim, Siz de 'Evet' Oyu Verin' Dedi

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül, seçim bölgesindeki seçmenlerine, 'Ben anayasa profesörü olarak 'evet' diyeceğim, siz de 'evet' oyu verin' dedi.

Üskül, seçim bölgesi Mersin'deki referandum çalışmaları kapsamında, partisinin Gülnar ilçe örgütüyle Gezende Köyü'ne yaptığı ziyarette, vatandaşlarla sohbet ederken, referandumda neden 'evet' oyu verilmesi gerektiğine dikkati çekti.

Yeni Anayasada insan haklarının daha da genişletileceğini belirten Üskül, 'Çocuk istismarı önlenecek, özürlü hakları artırılacak. Ayrıca yeni Anayasa sivil bir Anayasadır. Demokrasi adına yapılan bu yeniliğe Anayasa profesörü olarak 'evet' diyeceğim, siz de 'evet' oyu verin. Bu referandum halkımız için iyi bir fırsattır. Ülkenin geleceğini, çocuklarımızın geleceği düşünün' dedi.

Üskül'ün referandum çalışmalarına, Zeyne Belediye Başkanı Mehmet Bahar, Kuskan Belediye Başkanı Ekrem Bayır, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İmik, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Süleyman Şeker, Ziraat Odası Başkanı Hacer Emiş Işık, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar, Şoförler Odası Başkanı Ali Çalışkan, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Şahin ve vatandaşlar katıldı.

(YT-OD-DLK-MHD) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title