Haberler

Taşköprü Belediyesi'nin Mavi Kapak Kampanyasına Büyük İlgi

Taşköprü Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başlattığı plastik kapak toplama kampanyası büyük ilgi görüyor.6 ay önce başlayan ve 2012 yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında toplanan 500 kilo kapak İzmir Ege Üniversitesi'ne gönderildi.

Taşköprü Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başlattığı plastik kapak toplama kampanyası büyük ilgi görüyor.

6 ay önce başlayan ve 2012 yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında toplanan 500 kilo kapak İzmir Ege Üniversitesi'ne gönderildi. Taşköprü Postanesi'nde kapakların teslimini Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Taşköprü PTT Müdürü Cindi Toran'a yaptı. Konuyla ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, geçtiğimiz yıl ilçe genelinde başlattıkları mavi kapak toplama kampanyasına başta öğrenciler olmak üzere, vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ve kendilerinin bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. 2012 yılı sonuna kadar devam edecek olan kampanyada toplanılan 250 kilo plastik kapak karşılığında bir engelli vatandaşa umut olmak adına tekerlekli sandalye verileceğini kaydeden Arslan, "Taşköprü halkından yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanyamıza vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Üniversitesi Hüseyin Arslan Taşköprü İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title