Haberler

Taşeron İşçi Derneği'nden Emet Eti Bor İşletme Müdürü'ne Ziyaret

Emet-Hisarcık Kamu Taşeron İşçi Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Çakır, Emet Eti Bor İşletme Müdürü Ramazan Bütüner'i ziyaret etti.

Emet- Hisarcık Kamu Taşeron İşçi Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Çakır, Emet Eti Bor İşletme Müdürü Ramazan Bütüner'i ziyaret etti.

Emet-Hisarcık Kamu Taşeron İşçi Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Çakır, beraberinde Başkan Yardımcısı Nermin Zişan Koç ve yönetim kurulu üyeleri Osman Özdoğan, Mehmet Zengin ile birlikte yeni göreve atanan Emet Eti Bor İşletme Müdürü Ramazan Bütüner'i makamında, ziyaret ederek " Hayırlı olsun" dileklerinde bulundular.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Rıza Çakır, yeni kurulan derneklerine üye kaydetmekte sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Çeşitli kurumlarda çalışan işçiler işten atılırım kaygısıyla derneğimize üye olmaktan çekiniyorlar. Halbuki böyle bir şey yok. Derneğimizin amacı taşeron işçileri bir çatı altında toplayarak neler yapabileceğimize karar vermek ve sesimizi Ankara'ya duyurabilmek" diye konuştu.

Emet Eti Bor İşletme Müdürü Ramazan Bütüner, Taşeron İşçi Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Çakır, beraberinde Başkan Yardımcısı Nermin Zişan Koç ve yönetim kurulu üyeleri Osman Özdoğan ile Mehmet Zengin'e teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Zengin Rıza Çakır Hisarcık Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title