Haberler

Tas-Sen'in 1. Olağan Genel Kurulu

SEN'in 1. Olağan Genel Kurulu- TAS-SEN Genel Başkanı Zengin: - "Bugüne kadar hakkından yoksun yaşatılan, varlığına önem verilmeyen astsubay ve uzmanların refaha hakkı olan bir güç olduğunu anlatmayı amaçlıyoruz" Türkiye Asker Sendikası (TAS-SEN) Genel Başkanı Ahmet Zengin, "Bugüne kadar hakkından yoksun yaşatılan, varlığına önem verilmeyen astsubay ve uzmanların refaha hakkı olan bir güç olduğunu anlatmayı amaçlıyoruz" dedi.

TAS-SEN'in 1. Olağan Genel Kurulu- TAS-SEN Genel Başkanı Zengin: - "Bugüne kadar hakkından yoksun yaşatılan, varlığına önem verilmeyen astsubay ve uzmanların refaha hakkı olan bir güç olduğunu anlatmayı amaçlıyoruz" Türkiye Asker Sendikası (TAS-SEN) Genel Başkanı Ahmet Zengin, "Bugüne kadar hakkından yoksun yaşatılan, varlığına önem verilmeyen astsubay ve uzmanların refaha hakkı olan bir güç olduğunu anlatmayı amaçlıyoruz" dedi.TAS-SEN'in 1. Olağan Genel Kurul'u, Türkiye Kamu-Sen toplantı salonunda yapıldı.Zengin, genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, askerlerin sendikalaşma hareketini 28 Şubat 2014'de başlattıklarını belirtti.Görevlerinde çok ağır bedeller ödediklerini anlatan Zengin, şunları kaydetti: "Bu hareketimiz bir başkaldırıdır. Ezilen insan haklarının, sosyal, temel hak ve özgürlüklerin hareketidir. Bugüne kadar hakkından yoksun yaşatılan, varlığına önem verilmeyen astsubay ve uzmanların refaha hakkı olan bir güç olduğunu anlatmayı amaçlıyoruz. Maddi sorunlarla ezilen, onuru zedelenen, astsubay ve uzmanlar, general ve subayın birinci sınıf yaşadığı emeklilerinin hiçbir ihtiyacı olmayacak maddi şekilde dizayn edildiği bir düzende, sendikayı son bir umut olarak gördüler. Üstlendiğimiz görev çok kutsaldır."Sendikanın faaliyetleri hakkında da bilgi veren Zengin, sendika olarak büyümeyi ve meslektaşlarına faydalı olmayı hedeflediklerini, meslektaşlarının haklarını özellikle maaşlarını, insan haklarını ve sosyal haklarını düzelteceklerini söyledi. .

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title