Haberler

Tarlasından Geçen Komşusunu Tabancayla Vurdu

Şanlıurfa'da çiftçilik yapan Mahmut D., ekili tarlasından geçtiği için tartıştığı komşusu 34 yaşındaki İzzet Karacan'ı tabancayla ayağından vurdu.

Şanlıurfa'da çiftçilik yapan Mahmut D., ekili tarlasından geçtiği için tartıştığı komşusu 34 yaşındaki İzzet Karacan'ı tabancayla ayağından vurdu. Yaralanan Karacan hastaneye götürülürken, tarla sahibi ile oğlu gözaltına alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Sırrın Mahallesi'nde meydana geldi. Esnaf olan İzzet Karacan, mahallede ev yaptırdığı inşaatının son durumunu görmek istedi. İnşaata yürüyen Karacan, bu sırada Mahmut D'nin sahibi olduğu buğday tarlasının içerisinden geçti. Tarla sahibi D., yürüyerek arazisinden geçen Karacan ile tartışmaya başladı. Ekili arazisine zarar verdiğini ileri süren D., tartışma sırasında öfkelenerek üzerindeki tabancayla Karacan'a ateş etti. Ayağından yaralanan Karacan, silah sesleri üzerine olayı fark ederek ihbarda bulunan vatandaşların çağırdığı ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olay yeri ve çevresinde güvenlik önlemi alan ve tarla içerisinde yaptığı aramada suç aleti tabancayı bulan polis, şüpheli Mahmut D. ile oğlu Hüseyin'i de evinde gözaltına aldı. Şüpheli baba-oğul sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title