Haberler

Tarkan İçin 2010 Ve Yeni Yıl Beklentileri

Tarkan, "Herkesin bildiği gibi bazı talihsiz olaylar yaşadım. Ama 2010 yılında yeni albümüm ve verdiğim konserler beni çok mutlu etti. Bu da beni bu yılda mutlu eden olay oldu." dedi

Megastar Tarkan, Süperstar Ajda Pekkan ile birlikte vereceği konser için Kıbrıs'a gitti. Kıbrıs yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı'nda hem kendi hem de Türkiye açısından 2010 yılında yaşananları gazetecilere değerlendiren popstar Tarkan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılbaşında vereceği konser için Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Kıbrıs'a giden Tarkan, yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. 2010 yılında kendisini üzen bazı olaylar yaşadığını belirten Tarkan, "Herkesin bildiği gibi bazı talihsiz olaylar yaşadım. Her şeyde hayır vardır diyorum ve yolumda ilerliyorum. Bu talihsiz olayları yaşamak bazı konularda iyi de oldu. Ama 2010 yılında yeni albümüm ve verdiğim konserler beni çok mutlu etti. Bütün şarkılarım beğenildi. Bu da beni bu yılda mutlu eden olay oldu." dedi.

"TÜRKİYE'DE BÜYÜK KARGAŞALAR VAR"

2010 yılında Türkiye'de meydana gelen olayları da değerlendiren Tarkan şunları söyledi: "Türkiye'de bazı konularda gelişmeler var gibi görünse de çok büyük kargaşalar da var. Merakla ne olacağını bekliyorum. Bu konuları çok dile getirmek istemiyorum. İnşallah Türkiye bir çok konuda da refaha ulaşır ve bu ülkenin topraklarında bir oluruz ayrım olmadan. Çünkü herkes bu toprakların bir evladı ve inşallah 2011 yılı barış yılı olur. Bu ülkede herkes el ele yaşamayı öğrenir."

"İNSANOĞLUNA DÜNYA DAR GELİYOR"

Bir gazetecinin "Allianoi için kumla kapatılma kararı alındı. Bu karar ile ilgili düşüncen nedir'" sorusu üzerine Tarkan, "Allianoi, Hasankeyf'de yapılanlar ve HES kampanyaları da bizi çok rahatsız ediyor. Doğamız yok edilmesin ülkemiz yok edilmesin. Allianoi inşallah kurtulur. Birçok doğacı ve doğa severlerde buralar için mücadele içindeler inşallah kurtulur. Buralar kurtarılırsa bunun gibi bir çok yerde kurtulacak. Ülkemizin doğal güzelliklerinin yok edilmesi beni çok üzüyor. Dünyada bununla ilgili bir problem var. Dünya aslında bu anlamda kıvrılıyor. İnsanoğlunun nüfusu artıkça dünya bize dar gelmeye başladı ve yaşadığımız alanları ve doğal güzelliklerimizi yok etmeye başladık. Biz tabi ki kendi derdimizdeyiz unutmuşuz dünyayı doğayı geç olmadan uyanırız ve kendimize geliriz" dedi.

"HERKESE SAĞLIK DİLİYORUM"

"2011 yılındaki beklentileri ile ilgili sorulara Tarkan: "Kendime ve herkese sağlık diliyorum. Sağlık olmadan hiçbir şeyin tadı yok mutluluğu yok. Ülkem için barış diliyorum. Televizyonda haber kanallarını izlediğimde üzülüyorum. Herkes inşallah el ele verip bu ülkenin topraklarında barış içinde yaşar." diyerek cevap verdi.

"GÜZEL BİR KONSER OLACAK"

Yılbaşı akşamı Kıbrıs'ta Ajda Pekkan ile vereceği konser ile ilgili de konuşan Tarkan, "Harbiye konserinde Sayın Ajda Pekkan'a ben bir sürpriz yapıp düet yapmıştık. Böyle bir teklif geldi, ben de neden olmasın dedim. Gerçekten güzel bir konser olacak." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title