Haberler

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker Diyarbakır'da

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'a Gelerek AK Parti İl Binasında Partililerle Görüştü. Bakan Mehdi Eker, "Belediyecilik Hizmeti İyi Değilse Bunun Sebebini İyi Düşünmemiz Lazım. Emaneti Ehline Vermemiz Lazım" Dedi.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'a gelerek AK Parti il binasında partililerle görüştü. Bakan Mehdi Eker, "Belediyecilik hizmeti iyi değilse bunun sebebini iyi düşünmemiz lazım. Emaneti ehline vermemiz lazım" dedi.

60. Hükümet tarafından yeniden Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'na getirilen Mehdi Eker, Diyarbakır Havaalanı'nda partililer tarafından karşılandı. AK Parti il binasına geçen Eker, burada partililerle sohbet etti. Eker, geçen hükümet döneminde yaptıkları icraatları değerlendirerek yarım kalan işlerin bu hükümet süresinde devam edeceğini söyledi. Partililere seçimde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini belirten Eker, "Asıl olan insanın ne olduğu değil, insanın ne yaptığıdır. Biz AK Parti olarak

milletimizin bize verdiği emaneti geçen dönemde en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Temel hizmetlerle ilgili önemli mesafe kat edilmişken, bizim şehrimizde çok önemli altyapı hizmetlerinde bile büyük sorunlar ve büyük eksiklikler var. Geçen dönem içinde bu konuda biz önemli mesafe kat ettik. Hedefimiz dönem sonunda Türkiye'de 5 bin 400 dolar civarında olan milli gelirin 10 bin dolara çıkarılmasıdır. Bu Türkiye'nin bugün olduğundan iki kat daha fazla zengin olması demektir. Biz bunu gerçekleştireceğiz.

Belediyecilik hizmeti iyi değilse bunun sebebini iyi düşünmemiz lazım. Emaneti ehline vermemiz lazım. Bu şekilde bu şehri daha yaşanılır, daha güzel bir medeniyet merkezi haline tekrar getirmemiz lazım" dedi.

(ME-SK-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title