Haberler

Tarım Reformu 3 İlde Başlıyor

Güncelleme:

Bakanlar Kurulu, Malatya, Çorum ve Denizli'deki 5 yerleşim yerini tarım reformu uygulama alanı ilan etti.

Bakanlar Kurulu, Malatya, Çorum ve Denizli'deki 5 yerleşim yerini tarım reformu uygulama alanı ilan etti Bakanlar Kurulu, Malatya, Çorum ve Denizli'deki 5 yerleşim yerini tarım reformu uygulama alanı ilan etti.

Bakanlar Kurulu'nun "Bazı Yerleşim Birimlerinin Uygulama Alanı Olarak Tespiti, Belirtilen Yerleşim Alanında Dağıtılacak Toprak Normunun Belirlenmesi ve Bazı Yerleşim Birimlerinin Bakanlar Kurulu Kararları Kapsamından Çıkarılması Hakkında Karar"ı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Kurul, Çorum'un Alaca ilçesi Gökören Köyü, Denizli'nin Tavas ilçesi Çağırgan Beldesi ve Derinkuyu Köyü ile Malatya'nın Doğanyol İlçesi Çolaklı Mahallesi ve İshak Mahallesini tarım reformu uygulama alnı ilan etti.

Kurul ayrıca Malatya'nın Doğanyol İlçesindeki 120 dekar kuru arazi ile 60 dekar sulu araziyi dağıtılacak toprak normu olarak belirledi.

-BAKANLAR KURULU KARARINDAN ÇIKARILAN BÖLGELER-

Kurul, 4 ildeki 18 farklı yerleşim yerinin ise Bakanlar Kurulu kararı kapsamından çıkarılmasına karar verdi. Buna göre Diyarbakır'da 3, Erzurum'da 12, Malatya'da 2 ve Mardin'de ise 1 yerleşim yeri kapsamdan çıkarıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Malatya Denizli Çorum Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title