Haberler

Tanrıverdi, Mağdur Çiftçileri Ziyaret Etti

Manisa'nın Kula ilçesinde, sağanak yağmurla yağan doludan zarar gören üreticilerin mağduriyetinin giderilmesi için çalışma başlatıldı.

Manisa'nın Kula ilçesinde, sağanak yağmurla yağan doludan zarar gören üreticilerin mağduriyetinin giderilmesi için çalışma başlatıldı.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Yurtbaşı ve Ortaköy'de yaşayan üreticilere geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hüseyin Tanrıverdi, Kula ilçesine bağlı Yurtbaşı ve Ortaköy'de mağdur vatandaşları ziyaret etti.

Tanrıverdi, "Dün Sarıgöl ilçesindeki Üzüm üreticileri ile beraberdik. Onların da sorunlarını dinledik Türkiye Devleti büyüktür, mağduriyetlerinizin giderilmesi için çalışmalar başladı. Emeğiniz boşa gitmesin diye gayretle çalışıyoruz. 2007 yılında çıkardığımız TARSİM Kanunu ile tarım sigortasını yaygınlaştırmaya çalıştık. Bizler haber alır almaz ve sizlerin dolu zararınızı öğrenir öğrenmez Tarım Bakanımızı haberdar ettik. Bakanlığımız da İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile temasa geçerek, dolu zararı raporu çıkarılması için çalışma başlattı. Bizler de yanınızdayız. Sorunlarınızı ve gördüğümüz zararın büyüklüğünü Ankara'ya ileteceğiz" dedi

Tanrıverdi, Çiftçilerin mağdur olmaması için devlet kurumlarının gereğini yapacağını vurgulayarak, talep edenlere uygun şartlarda kredi verilmesi ve gerekirse borçlarının ertelenmesi hususunu ele alacaklarını bildirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title