Haberler

Tamer Nikah Masasına Zorla Oturmuş!

Posta Gazetesi Yazarı Şenay Dudek, Tamer Karadağlı - Arzu Balkan Evliliğinin Perde Arkasını Yazdı!

POSTA GAZETESİ YAZARI ŞENAY DUDEK, TAMER KARADAĞLI - ARZU BALKAN EVLİLİĞİNİN PERDE ARKASINI YAZDI!

Tamer Karadağlı ile olan ilişkisini anlatan oyuncu Deniz Uğur'a son günlerde herkes yükleniyor. Hatta bazı kadın köşe yazarları hemcinsleri Deniz'i suçlamayı marifet sayıyor. Kimi 'Tamer Karadağlı erkektir yapar, elinin kiridir' diyor. Kimi, eşi İsmail Hakkı Sunat'ın ölümünden sonra Deniz Uğur'un seks hastası olduğunu iddia ediyor. Deniz Uğur güya eşi ölür ölmez evli-barklı, çoluklu-çocuklu ünlü bir yönetmen-yapımcı ile birlikte olmuş! Hatta yönetmen, eşini boşamaya kalkmış ama sonunda Deniz'e kapıyı göstermiş. Tabii bunların hepsi dedikodu.

Deniz Uğur, Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel'e, Tamer Karadağlı ile olan ilişkisini cinsel yaşamına varıncaya kadar anlatınca ister istemez yine tek suçlu oldu. Tamer Karadağlı, Deniz'i mahkemeye verdi. Sonra da kızı Zeyno'nun annesi, eski eşi Arzu Balkan ile yemeğe çıkıp gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Aslında Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan hakkında da ilginç iddialar var. Denilen o ki, Tamer yıllardır birlikte olduğu Arzu ile nikah masasına zoraki oturmuş! Tamer Karadağlı, Arzu ile birlikteliği devam ederken çok ünlü bir tekstilci ailenin kızı ile iki yıl büyük aşk yaşamış. Yani bir yanda Arzu varmış, öte yanda trilyoner iş kadını... Fakat tekstilci aile başkaldırmış. Tamer Karadağlı'yı damat olarak istememişler. Kızları ayrılığın ardından karalar bağlayıp psikologlara gitmiş. Kalbi kırılan, istenmeyen yakışıklı aktör de yıllardır çilesini çeken ve ona büyük sadakatla bağlı olan Arzu Balkan ile nikah masasına oturmuş. Sonrasında da 'Nataşalar'la gerçekleşen aldatma dönemi başlamış. İşte bu dedikodulara bakılırsa; Arzu Balkan-Tamer Karadağlı evliliği daha işin başında sağlıklı değilmiş.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title