Haberler

Takip Ettikleri Otomobile Arkadan Çarpıp Ateş Açtılar: 1 Ölü

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde oturan oto yıkama istasyonu sahibi 45 yaşındaki Metin Koç, arkadaşının kullandığı otomobilde, kendilerini kovalayıp çarpan araçtaki kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla vuruldu.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde oturan oto yıkama istasyonu sahibi 45 yaşındaki Metin Koç, arkadaşının kullandığı otomobilde, kendilerini kovalayıp çarpan araçtaki kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla vuruldu.

Olay, saat 16.00 sıralarında Kestaneci Mahallesi Merkez Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 67 LZ 516 plakalı otomobilin sürücüsü 42 yaşındaki Ferhat Akçabelen ile arkasından gelen başka bir araç sürücüsü arasında kovalamaca yaşandı. Öndeki otomobile arkadan çarpan aracın sürücüsü ile yanındaki şüpheliler, iddiaya göre bir taraftan da silahla otomobile ateş açtı. Mermiler sürücünün yanındaki yolcu koltuğunda oturan Metin Koç'a isabet etti. Sürücü Akçabelen, yaralı arkadaşını otomobilde, bırakıp kaçtı. Kimliği belirsiz kişilerinde araçla hızla olay yerinden ayrıldıkları belirtildi.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olayın ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Arka tarafında hasar oluşan ve camları kırılan otomobilin etrafına güvenlik şeridi çekildi. Olay yerinde 20'ye yakın boş kovan bulunurken, aracın kırılan parçalarının olay yerinde olmaması dikkat çekti. Sokaktaki çöp konteynerini kontrol eden polis, ölen kişinin bulunduğu araç ile başka bir araca ait parçalar buldu. Mahallede araştırma yapan polis, E.H. adlı kişinin evinin önünde ön tarafı hasarlı otomobil buldu. Bu kişinin evinde ve mahalledeki bazı evlerde de arama yapıldı. Depo olarak kullanılan bir yerde de araç parçaları ele geçirildi.

Metin Koç'un cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Koç'un vücuduna 12 kurşun isabet ettiği belirlendi. Polis, olayla ilgili mahalledeki görgü tanıklarını ifadelerini almak üzere emniyete götürürken, kaçan otomobilin sürücüsü Ferhat Akçabelen'in de polise teslim olduğu belirtildi. Polis, cinayet ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor. - Zonguldak / Ereğli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akçabelen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title