Haberler

Takdirname veya Teşekkürünü Getir, Hikaye Kitabını Götür

Develi Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek ve Cumhurbaşkanımızın başlattığı "Türkiye Okuyor" kampanyasına katkı sağlamak amacıyla "Takdirname veya teşekkürünü getir hikaye kitabını götür" kampanyası...

Develi Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek ve Cumhurbaşkanımızın başlattığı "Türkiye Okuyor" kampanyasına katkı sağlamak amacıyla "Takdirname veya teşekkürünü getir hikaye kitabını götür" kampanyası düzenledi.

Belediye Başkanı Recep Özkan, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün başlattığı

"Türkiye Okuyor" kampanyasına katkı sağlamak amacıyla 2011-2012 eğitim yılı yarıyıl tatilinde "(Takdirname veya teşekkürünü getir hikaye kitabını götür) kampanyası düzenledik" dedi.

Öğrenciler de önce karnelerini ve takdirnamelerini aldılar sonra Belediye hizmet binasına gelerek hediye kitaplarını başkan Özkan'dan aldılar.

İlçedeki okullarda takdir ve teşekkür alan yaklaşık üç bin öğrenciye Belediye Kültür hizmeti olarak kitap dağıtımı yapılması bekleniyor.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Develi Belediyesi Recep Özkan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title