Haberler

Suşehri'nin İlk Müzik Grubu İkinci Konserini Düzenledi

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu (Myo) Öğrencileri Tarafından Kurulan ve İlçenin İlk Müzik Grubu Özelliği Taşıyan Grup Harmoni, İkinci Konserini Düzenledi. Konsere Öğrencilerin Yanı Sıra Mülki Amirler de Büyük İlgi Gösterdi.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri tarafından kurulan ve ilçenin ilk müzik grubu özelliği taşıyan Grup Harmoni, ikinci konserini düzenledi. Konsere öğrencilerin yanı sıra mülki amirler de büyük ilgi gösterdi.

Kısa süre öncesinde kurulan grup, ikinci kez sahne aldı. Bu kez ücretli verilen konseri Kaymakam Abdullah Demir, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek, Belediye Başkanı Şaban Coşkun, daire amirleri, öğretim görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Antep çiftetellisi ile oyuna kalkan Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali Çeliksöz'ün oynadığı oyun katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Bu arada bir açıklama yapan Peyzaj bölümü Öğretim Üyesi Demet Demiroğlu, konserden elde edilecek gelirin okul ihtiyaçlarında kullanılacağını belirterek, "Okulumuzda bir ilki gerçekleştirdik. Müzik ile ilgilenen öğrencileri araştırmamız sonucunda Grup Harmoni'yi kurarak uzun çalışmalar neticesinde güzel bir müzik grubu kurduk. Öğrencilerimiz ellerinde olan imkanlarla çalışmalarımız neticesinde ortaya hünerlerini koydular grubumuz ilk önce okulumuz konferans salonun küçük olması nedeni ile öğrencilerimize iki ayrı gurupta konser verdik. Konserimiz umduğumuzdan güzel olması bizleri umutlandırdı. Okul yetkilileri olarak İlçe Kaymakamlığına konser vermek için istedik ve kaymakamlık bizi kırmayıp izin verdi. 250 adet bilet bastırdık, ilçe esnafına ve öğrencilere sattık. Amacımız, kültürümüzü unutmamak ve okulumuza gelir sağlamaktır" dedi.

Konserlerine devam edeceklerini kaydeden Demiroğlu, "Grup Harmoni olarak ilk önce Cumhuriyet Üniversitesi'nde ve MYO bulunan tüm ilçelerde de konser vermeyi düşünüyoruz" dedi.

(SY-İG-SE-Y) 17.04.2008 13:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title