Haberler

Suşehri'nde Eüaş Çalışanları, Aileleriyle Birlikte Fidan Dikti

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, EÜAŞ Kılıçkaya Hidro Elektrik Santrali İşletme Müdürlüğü'nde görevli personel, aileleriyle birlikte sosyal tesislere fidan dikti.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, EÜAŞ Kılıçkaya Hidro Elektrik Santrali İşletme Müdürlüğü'nde görevli personel, aileleriyle birlikte sosyal tesislere fidan dikti.

EÜAŞ Kılıçkaya Hidro Elektrik Santrali İşletme Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde görevli personel, aileleriyle birlikte sosyal tesislerde 200 adet çam fidanını toprakla buluşturdu. EÜAŞ Kılıçkaya HES İşletme Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mustafa Dolaşan, yaptığı açıklamada, "2007 yılından bugüne dek tesislerimizin içerisinde her yıl yeşil alanı korumak adına çam ve meyve fidelerini toprakla buluşturuyoruz. Bu doğrultuda personelimiz ve ailelerimizle çocuklarımızın da yardımıyla 200 adet çam ve meyve fidesini toprakla buluşturduk. Bugüne dek yapılan bu sosyal faaliyetimizde 1500 adet çam ve meyve fidesini tesislerimiz içerisinde toprakla buluşturduk. Yaptığımız bu sosyal faaliyetle hem biz yetişkinler hem de çocuklarımız hoşça vakit geçirerek doğaya katkı sağlıyoruz. Çocuklarımız da kendi geleceklerinde aynı çalışmaları kendilerinden sonra gelecek bireylere aşılamaları için iyi bir imkan doğmaktadır. Bu tür sosyal faaliyetlerimizi bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğiz" diye konuştu.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Kılıçkaya Suşehri Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title