Haberler

Sürmene'de Basketbol Yaz Kursları Başladı

Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde basketbol yaz kursları başladı.

Sürmene Kaymakamlığı Gençlik Merkezi Basketbol Yaz Kursları'nın bu yılki açılış törenine Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, Yeniay Belediye Başkanı İbrahim Sedef, Çamburnu Belediye Başkanı Hüseyin Alioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, Medical Park Trabzonspor Genel Direktörü Doğan Hakyemez, antrenör ve sporcular katıldı.

Kaymakam Mustafa Özarslan, Sürmene Kaymakamlığı Gençlik Merkezi'nin 1,5 yıldır basketbol kurslarının devam ettiğini belirterek, 'Açılışımızdan itibaren farklı yaş gruplarında 390 basketbolseverle çalışmıştır. 6 grup olmak üzere toplam 90 öğrencimizle Trabzon basketbol amatör ligine Sürmene olarak ilk defa katıldık' dedi. Trabzon'da ilk defa geçen yaz '12 Dev Adam Projesi' kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu bünyesinde Sürmene'de basketbol kursları açtıklarını ifade eden Özarslan, ' Çocuklarımız, bu proje kapsamında 1-7 Ağustos 2009 tarihleri arasında Diyarbakır'da 12 Dev Adam Eğitim Kampına katıldı. 15 öğrencimizle bu yaz döneminde de Türkiye Basketbol Federasyonunun 12 Dev adam Projesine katkı vermeyi planlamaktayız' diye konuştu.

Sürmene Festivali kapsamında 'streetball' turnuvası düzenlediklerini anlatan Özarslan, '1,5 yıl sonunda 70 lisanslı basketbolcu Trabzon ve Sürmene Basketboluna kazandırılmıştır. 2010 yılı hedefimiz bu sayıya bir 70 lisanslı sporcu daha eklemektir. Açılışa katılan Türk basketbolunun değerli ismi Sayın Doğan Hakyemez beyefendiye de çok teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Doğan Hakyemez ise amaçlarının Trabzon basketbolunu daha iyi yerlere taşımak olduğunu ifade ederek, 'Trabzon'un adını futboldan sonra basketbolda da duyurmaya başladı. Bu sezon çok iyi kadro kurduk. Hedefimiz ilçelere açılarak ve altyapıya önem vererek Trabzon basketbolunu Trabzonlu gençlerle bir yerlere taşımak. Bunun için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz' diye konuştu.

(Oİ-SE-ZZ) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title