Haberler

Sürmeli Ziyafeti Yozgat?ta

Tempo Tv'de Her Hafta Pazar Akşamları Canlı Olarak Yayınlanan 'Murat Balaban'la Sürmeli Ziyafeti' Programı Yozgat'tan Canlı Olarak Yayınlanacak

Tempo Tv'de her hafta pazar akşamları canlı olarak yayınlanan 'Murat Balaban'la Sürmeli Ziyafeti' programı Yozgat'tan canlı olarak yayınlanacak.

Tempo Tv'de her hafta Pazar günleri canlı olarak ekranlara gelen ve Yozgatlı sanatçı Murat Balaban'ın hazırlayıp sunduğu 'Murat Balaban'la Sürmeli Ziyafeti' Yozgat'ta yapılacak. Yozgat Belediyesinin organizesiyle Yozgat'a gelen sanatçı Balaban ce ekibi İl Kültür Müdürlüğü Salonu'nda 2 Ocak 2011 Pazar akşamı sahne alacak. Saat 21.15'te başlayacak ve halka ücretsiz açık olacak programa Yozgatlı sanatçılar Gökhan Ay, Arzu Akça ile birlikte, Yozgat Belediyesi Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği Koro sanatçılarından Erhan Özel, Nihal Karaca, Mahmut Soylu, Ahmet Yanalak ve Hasan Ersin konuk olacak. Belediye Başkanı Yusuf Başer, 'Acısıyla tatlısıyla geride bırakmaya hazırlandığımız 2010 yılının sonunda yeni yıla merhaba derken, Yozgat'ın tanıtımına da önemli katkı sağlayacak programı yerinde canlı olarak izlemek isteyen tüm Yozgat halkımızı Kültür Merkezi salonuna, 2 Ocak 2011 Pazar akşamı saat 21.15'te Murat Balaban'la Sürmeli Ziyafeti programına davet ediyorum' dedi.

(İÇ-ARF) - YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title