Haberler

Sümer Oral’dan Başkan Ergün’e Ziyaret

Eski Maliye Bakanı MHP Manisa 1. sıra Milletvekili Adayı Sümer Oral Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti

Yaklaşan seçim öncesinde kurum ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Oral, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün çalışımlarını da yakından takip ettiklerini, Manisa'nın Cengiz Ergün ile birlikte değişim içerisine girdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Eski Maliye Bakanı MHP Manisa 1. sıra Milletvekili Adayı Sümer Oral'ı makamında ağırladı. Ziyarete Oral'ın yanı sıra MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Uğur Üncü ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Özkan katıldı. Ziyarette ilk olarak söz alan Eski Maliye Bakanı MHP Manisa 1. sıra Milletvekili Adayı Sümer Oral, yaklaşan seçimler öncesinde kurum ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Yaptıkları ziyaretlerde halkın sıcak ilgisiyle karşılaştıklarını ve Manisalıların seçimin önemini kavradıklarını gördüklerini dile getiren Oral, "Manisa Türk siyasetinde özel yeri olan, pilot bölge konumunda bulunan bir ilimizdir. Manisa en kritik anlarda, en doğru kararı vermiştir. Ülke ehemmiyeti bakımından, belirli dönemlerde ne yapılması gerekiyorsa Manisalılar yapmıştır. Tabi önümüzdeki seçimlerde oldukça önemli bir seçimdir. Seçimlerin öneminin Manisalılar tarafından kavranmasını çok hayırlı buluyorum. İnşallah 12 Haziran günüde Türkiye'de çok güçlü ve gür bir ses çıkacaktır. Bu gür ve güçlü seste Manisa'nın da önemli bir yeri olacaktır" dedi.

Çalışmalarınızı Yakından Takip Ediyoruz

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaretinde Manisa Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden Eski Maliye Bakanı ve MHP 1. sıra Manisa Milletvekili Sümer Oral, çalışmaların devamını diledi. Manisa'nın genç ve çalışkan bir Belediye Başkanına sahip olduğunu dile getiren Oral, "Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün bu dinamizmi şehre hemen yansıdı. Şehri gezdiğimizde kendisinin her noktada imzasını görüyoruz. Manisa'nın her köşesinde bir gelişme hamlesi var. Bu hizmetlerin daha da artarak devam edeceğinden kuşkumuz yok" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title