Haberler

Sultanbeyli Belediyespor Tur Biletini Kaptı

Güncelleme:

Ligi şampiyon olarak tamamlayan Sultanbeyli Belediyespor U13 Takımı, katıldığı İstanbul Şampiyonası'nda gruptan çıkarak Türkiye finallerine adını yazdırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen lig müsabakalarında, güçlü rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğu göğüsleyen Sultanbeyli Belediyespor U13 Takımı, İstanbul elemelerinde rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonası'na adını yazdırdı. İstanbul Şampiyonası'nda iki maç yapıp ikisinden de galibiyetle ayrılan U13, Manisa'da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası'na gidiyor.

İstanbul Şampiyonası'nın son maçını Kağıthane Belediyesi Sadabad Stadı'nda Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu ile oynayan Sultanbeyli Belediyespor, maçtan galip ayrılan taraf oldu. Sultanbeyli temsilcisi ilk yarıda oynadığı etkili futbolla maçı 3-1 kazanıp tur biletini kaptı. Kıran kırana geçen müsabakada pozisyon bolluğu vardı. Sultanbeyli Belediyespor ilk yarıdaki etkili futboluyla rakibine zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın ilk golünü Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu oyuncusu Ali Fatih 22. dakikada kendi kalesine attı. Bu golle Belediyespor rakibi karşısında 1-0 üstünlük elde etti. Ardından etkili futboluyla göz dolduran Abdulkadir 30. dakikada attığı golle Belediyespor'u 2-0 üstünlüğe taşıdı ve ilk yarı bu skorla son buldu.

İkinci yarıya iki taraf da etkili futboluyla başladı. Rakip Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu pozisyonlara girdi, ancak Belediyespor'un etkili defansı atakları kesti. Karşılaşmanın yıldızı olan Abdulkadir 53. dakikada tekrar sahneye çıktı ve kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. Ardından Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu futbolcusu Ali Fatih 56. dakikada takımının tek golünü attı ve karşılaşma 3-1 bitti. Bu skorla adını Türkiye Şampiyonası'na yazdıran Belediyespor tur biletini alan taraf oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sultanbeyli İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title