Haberler

Sulama Göleti, Su Kayağı Merkezi Oldu

'Gölkaypark' adı verilen tesisle Türkiye'nin en önemli 'Kablolu Su Kayağı Merkezi' haline geldi.

İzmit'de daha önce sulama amaçlı kullanılan gölet, burada belediyenin kurduğu 'Gölkaypark' adı verilen tesisle Türkiye'nin en önemli 'Kablolu Su Kayağı Merkezi' haline geldi. 'Gölkaypark' adı altında faaliyete geçen tesislerin çekim merkezi olmasını isteyen İzmit Belediye Başkanı AK Parti'li Nevzat Doğan da su kayağı öğrenmeye başladı.

Şu anda antrenman için yurt dışından sporcuların da geldiği Gölkaypark'ı İzmit'in çekim merkezlerinden biri haline getirmeyi amaçlayan İzmit Belediyesi, bu tesislerin tanıtımı için zaman zaman ünlüleri de buraya davet ediyor.

ALP KIRŞAN DA GEZDİ

Son olarak, birçok dizide rol alan ve geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin en sevilen dizilerinden Akasya Durağı'na transfer olan oyuncu Alp Kırşan da Gölkaypark'ı ziyaret etti. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın davetlisi olan Alp Kırşan, "Stresli bir işle uğraşıyoruz. Bazen stresten uzak kafamızı dinlememiz gerekiyor. Gölkaypark bu anlamda arayıp da bulamadığım bir yer. Burada hem stres atacağım hem de su kayağı yapmayı öğreneceğim" dedi.

Geçen yıl sadece yabancı sporcuların katıldığı su kayağı yarışmalarının da düzenlendiği Gölkaypark'ta Başkan Doğan da kayakçıları izledikçe su kayağı yapmaya heves etti.

TÜM GENÇLERİ DAVET ETTİ

İlk denemesinde su üstünde duramayan Nevzat Doğan yavaş yavaş bu sporu öğrenmeye başladı. Su üzerinde henüz bir iki dakika süreyle kayabilen ve Nevzat Doğan ısrarla bunu öğreneceğini belirterek, "Su kayağı çok zevkli bir spor. Kablolu su kayağı tesisi olarak burası Türkiye'nin ve dünyanın en modern tesislerinden biri. Ben birçok kez izledim ve bu sporu yapmaya karar verdim. İlk denememde çok zorlandım. Ancak gençlere bunu tavsiye ediyorum. Tesisler herkese açık. Gençlerimizi buraya bekliyoruz. Tesisler ve öğretmenlerimiz gençlerin hizmetinde" diyerek herkesi Gölkaypark'a davet etti. - Kocaeli / İzmit

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title