Haberler

Stilsos'un Zaman Makinesiyle 1950'leri Keşfedin

Güncelleme:

Zaman Makinesiyle 1950'lerin modasındaki ürünleri derleyen StilSOS'un seçimlerini keşfetmek için www.stilSOS.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Stilinizi sosyal medyaya taşıyan, Türkiye'nin ilk sosyal alışveriş platformu StilSOS'un Facebook üzerinden düzenlediği anketin sonuçlarına göre üyelerin stilini yansıtan dönem 1950'ler oldu. StilSOS, Zaman Makinesiyle 1950'lerin modasındaki hırkaları, ayakkabıları ve diğer ürünleri üyeleri için seçti. "Hangi moda dönemi kişiliğinizi yansıtıyor?" anketinde 1950'leri 'rahatına düşkün ve sade' 90'lar takip etti. StilSOS'un 1950'ler seçimlerini www.stilSOS.com adresinde inceleyebilirsiniz.

StilSOS takipçileri, fikirlerini paylaşıyor

StilSOS'un "Hangi ikili bir 'moda hatası?'" başlıklı anketinde ise kullanıcıların çoğunluğu eşofman ve topuklu ayakkabıyı seçti. Bunu kısa tayt ve bluz ile açık burunlu ayakkabıyla çorap giyilmesi takip etti. StilSOS, Facebook takipçilerine "Her erkeğe yakışır dediğiniz moda eşyası hangisi?" diye sorduğunda da çoğunluk 'bakımlı bir cilt'i işaretledi. Gelen ilginç cevaplar arasında How I Met Your Mother dizisinin bazı bölümlerinde Ted karakterinin giydiği kırmızı kovboy çizmeleri de yer aldı. StilSOS'un düzenlediği anketler, takipçilerin 'olmazsa olmaz' makyaj malzemelerinin parfüm, vazgeçilmez ayakkabılarının ise topuklu ayakkabılar olduğunu gösterdi.

Stilinizi sosyal medyada paylaşın!

Stiliniz ister 50'ler olsun, ister 90'lar, StilSOS'ta beğendiğiniz ürünlerle kombinler oluşturabilir, kombinde yer alan ürünleri tek tıkla satın alabilirsiniz. Ödeme kısmına geldiğinizde açılış sayfasında yer alan indirim kodlarını kullanmayı unutmayın!

Önde gelen markaları takip etmenin keyfini yaşamak için www.stilSOS.com adresini ziyaret ederek Türkiye'nin en iyi alışveriş sitelerinden 100.000 ürüne tek tıkla ulaşabilirsiniz. Trendlerle ilgili en yeni haberler ve stil ipuçları için de https://www.facebook.com/StilSOS ve https://twitter.com/StilSOS adresleri üzerinden StilSOS'un sosyal medya hesaplarını takip edebilir, Facebook'ta düzenlenen anketlere katılabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title