Haberler

Son Yolculuklarına Uğurlandılar

Çanakkalede Tatil Dönüşü Kazada Ölen 5 Kişiden 3'ü Toprağa Verildi.

Çanakkale'den Bursa'ya dönerken, Karacabey İlçesi yakınlarında Canbolu Köprüsü'nde bariyere çarparak dereye uçan otomobilde can veren 5 kişiden 3'ü Çan İlçesi'nde toprağa verildi.

Bursa'nın Karacabey İlçesi yakınlarında Canbolu Köprüsü'nde meydana gelen kazada yaşamını yitiren 5 kişi için yakınları yas tutuyor. Kazada yaşamlarını yitiren otomobil sürücüsü Gülriz Coşkun (40) ve 10 yaşındaki kızı Ece Coşkun'un cenazeleri 10 Şubat Perşembe günü Bursa'da toprağa verilecek. Aynı kazada yaşamını yitiren Gülriz Coşkun'un annesi Şükriye Sarı (60) ve amca çocuğu Sebahat Ergün (50) ile kızı üniversite öğrencisi Cansu Ergün'ün (20) cenazeleri ise memleketleri Çanakkale'nin Çan İlçesi'ne getirildi. Şükriye Sarı, Sebahat Ergün ve Cansu Ergün için Çan'daki Karşıyaka Camii'nde öğlende cenaze töreni düzenlendi.

Kazada eşi Şükriye Sarı ve kızı Gülriz Coşkun ile torunu Ece Coşkun'u kaybeden Hüseyin Sarı (65) ve oğlu Oğuzhan Sarı (35) taziyeleri güçlükle kabul etti. Hüseyin Sarı sık sık eşi Şükriye ve yakınları Sabriye ile Cansu'nun tabutlarına sarılıp `mekanınız cennet olsun' diye dua etti. Eşinin tabutuna kapanıp dakikalarca gözyaşı döken Hüseyin Sarı, "Ah Şükriyem. Beni bıraktın. Sen evimin gülü, çiçeğiydin. Emanetin olan oğluna çok iyi bakacağım" dedi.

Niğde Üniversitesi Bankacılık Bölümü öğrencisi olan Cansu Ergün'ün geride kalan üç ağabeyi İbrahim (38), Murat (35) ve Ömer Ergün (22) ise tören boyunca yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.

Öğle namazının ardından, aralarında yüzlerce kadının da bulunduğu binlerce Çanlı Karşıyaka Camii'nde imam Aziz Çoban'ın kıldırdığı cenaze namazında saf tuttu. Kazada can veren Şükriye Sarı, Sebahat Ergün ve kızı Cansu Ergün için ayrı ayrı cenaze namazı kılınırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler Çan İlçe mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Aynı kazada yaşamlarını yitiren Gülniz Coşkun ile kızı Ece'nin cenazeleri ise, Gülniz Coşkun'un eşi Fehmettin Coşkun'un isteği üzerine yaşadıkları Bursa'da yarın (perşembe) toprağa verilecek.

Karacabey'deki kazada can veren Gülniz Coşkun'un, yola çıktığı sabah saat 05.13'te Facebook'taki paylaşım adresinde `Ayrılığa giden yol bu kadar zor mu?' şeklinde bir mesaj yazdığını söyleyen yakınları, "Adeta ölümünden önce geride kalanlara bir mesaj bırakması bizi daha da büyük bir duygu seline itiyor" diye konuştu.

Bursa'da oturan ve okulların tatil olmasından yararlanarak ilköğretim okulu öğrencisi 10 yaşındaki kızı Ece'yi yanına alıp Çanakkale'nin Çan İlçesi'deki yakınlarının yanına tatile götüren Gülriz Coşkun, kızını ve 3 yakınını da 16 CHJ 55 plakalı otomobiline alarak 7 Şubat günü Bursa'ya dönmek için yola çıkmıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Karacabey yakınlarında, önündeki aracı sollarken, köprüye aşırı hızla giren otomobil Canbolu Köprüsü'nden dereye uçmuştu. Kazada 5 kişi yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title