Haberler

    Sokak Hayvanlarına Yaptığı İşkenceyi Paylaşan Kadın Tutuklandı

    Güncelleme:

    Rusya'nın Vladivostok kentinde yaşayan 21 yaşındaki Alina Orlova adlı genç kadın, sokak hayvanlarına işkence yapıp öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

    Rusya'nın Vladivostok kentinde yaşayan 21 yaşındaki Alina Orlova adlı genç kadın, sokak hayvanlarına işkence yapıp öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Paylaştığı görüntüler insanlığına lanet ettirdi, sosyal medyanın hedefi haline geldi.

    SAHİPSİZ HAYVANLARI TOPLUYOR, İŞKENCE EDİYORDU

    Sokaktaki kedi ve köpeklere işkence yapan ve sonra da öldüren Orlova, sosyal medyadan söz konusu hayvanların öldürülmüş fotoğraflarını paylaşıyordu.

    Sosyal medyada büyük tepki toplayan Alina Orlova, Rus güvenlik güçleri tarafından tespit edildikten sonra karakola götürüldü. Hayvanları 19 yaşındaki arkadaşı Alena Savchenko ile beraber öldürdüğünü itiraf eden Orlova, yaptıkları nedeniyle pişman olduğunu söyledi.

    KAN DONDURAN BİR GADDARLIK

    Her şey korku filmi temalı kıyafetler giyinmeye başlayıp, hayvanlarla fotoğraf çektirmesi ile başladı. Paylaşımların dozu git gide yükselirken, en sonunda ortaya dehşet verici görüntüler çıktı. Bir köpeğin boynundan duvara çivilenmiş görüntüsü ve daha sonradan silah ile kafası uçurulmuş resmi insanlığa, bu gaddarlığa resmen lanet ettirdi.

    Bir diğer fotoğrafta ise, başka bir hayvanın iç organlarının yere serildiği görüldü. Polis olaya sosyal medya tepkilerinin artmasından sonra dahil oldu.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Rusya Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title