Haberler

Rüyada beşik görmek ne anlama gelir? Rüyada beşik görmenin anlamı nedir?

Güncelleme:

Rüyada beşik görmek, pek çok rüya tabircisi tarafından hayırlı olaylara delalet ettiği söylenmektedir. Bu nedenle rüya sahibinin korkacağı bir durum yoktur. Rüyada beşik görmenin ayrıca birçok çeşidi bulunuyor. Peki, Rüyada beşik görmek ne anlama gelir? Rüyada beşik görmenin anlamı nedir?

Rüyada beşik görmek, evlenmeye ve bir evladınız olacağına yorumlanır, beşik yapmak, beşik almak, bekarlar için ev­lenmeye, evli iseniz çocuğunuz olacağına yorumlanır Rüyada beşik görmek değişik şekilde yorumlanır. Rüyada beşik gören evli çiftler için çocukları olacağına işarettir. Peki, Rüyada beşik görmek ne anlama gelir? Rüyada beşik görmenin anlamı nedir? İşte detaylar haberimizde...

RÜYADA BEŞİK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada beşik görmek herkes için mutlaka iyi bir olaya ya da hayırlı bir menfaate delalet eder. Hasta kimseler için deva bulup sağlına geri kavuşmaya, borçlu kişiler için borcunu ödemeye, alacaklı kişiler için alacağın tahsil etmeye, darlıkta olanlar için bolluğa kavuşmaya işaret edilmektedir.

Rüyada beşik görmek anne için bebek hayali kurmak, evli olmayan kişi için güzel bir evlilik yapma arzusu taşımak şeklinde de ifade edilir. Beşiğin dolu olması yani içinde bir bebeğin olması kişinin başındaki kara bulutların dağılması anlamına gelirken boş beşik ve boş beşiğin rüya sahibi tarafından sallanması büyük musibetler yaşamak şeklinde ifade edilir. Rüyada beşik gören kişinin düşmanlarının da çok olduğu yorumu yapılır. Rüya sahibi sürekli bu düşmanlarla uğraşmak zorunda kalacak demektir.

Bu gibi yorumların yanında rüyada beşik kurmak gibi bazı rüyaların da yorumları bulunmaktadır. Bu rüyanın tabiri ise rüya sahibi için hayırlı gelişmeler şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

RÜYADA BEŞİK GÖRMENİN ANLAMI

Rüyada beşik görmenin anlamında yukarıda bahsetmiştik. Bunun yanında rüyada görülen beşiğin durumuna göre bazı yorumlar daha yapılmaktadır. Bunlardan biri de rüyada beşik aldığını görmektir. Rüya sahibinin rüyasında beşik aldığını görmesi hayırlı bir yuvaya ve hayırlı evlatlara sahip olmaya duyulan özleme ya da arzuya yorulur. Rüyasında beşik aldığını gören kişinin gönlünde kız evlat sahibi olmak varsa kızı, erkek evlat sahibi olmak varsa oğlu olacağına yorumlanmaktadır.

Bunlar arasından en sık görüleni rüyada boş beşik görmektir. Rüyada boş beşik görmek, ev değiştirmeye, kişinin evlenmekten vazgeçmesine veya sevgilisinden ayrılmasına işarettir. Rüyada boş bir beşiğinin bulunduğunu gören kişi yeni bir ev satın alır ve onu döşeyerek orada yaşamaya başlar. Bazen de bu rüya özellikle kadınlar için ayrılığa, evliliğin gerçekleşmesine veya evlilikte umulanın bulunamamasına yorumlanır. Rüyada içinde bebek bulunmayan beşik, eğer evli birisi görmüşse eşi ile yaşayacağı tartışmalara, bekarlar içinse bir müddet daha bekar kalmaya delalet eder. Boş beşik çocuklu kişiler için, evladının okumak veya evlilik gibi bazı olaylar sonucunda evden ayrılması ve kendine yeni bir hayat kurması anlamlarına gelmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

Bakmadan Geçme

12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 12 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 12 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 12 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 12 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Öğretmen karne görüşleri 2024! TÜM SINIFLAR için Öğretmen karne görüşü 1. 2. 3. 4. 5. sınıf, Lise öğretmen karne notu görüşleri, yazıları Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi uzatıldı mı? Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ile kaç yıllık anlaştı? Devlet Bahçeli'nin yüzük paylaşımı nedir? Bahçeli Instagram'dan ne paylaştı? Bahar Timur öldü mü, diziden ayrıldı mı? Demet Evgar Bahar öldü mü, diziden ayrıldı mı? #129300 Demet Evgar Bahar'dan ayrılıyor mu?
Rize'de Fırtına Deresi'ne giren Kur'an kursu öğrencileri akıntıya kapıldı: 2 ölü

Rize'de Fırtına Deresi'ne giren Kur'an kursu öğrencileri akıntıya kapıldı: 2 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title