Haberler

Smaç Yarışmasına Aaron Gordon Damga Vurdu

Güncelleme:

NBA Smaç Yarışması'nda Aaron Gordon'un topu maskottan alıp bacaklarının altından geçirip yaptığı smaç tarihin en iyileri arasında yer aldı.

NBA'de All- Star hafta sonunda dün gece Yetenek Yarışması, Üçlük Yarışması ve Smaç Yarışması yapıldı. Üçlük Yarışması ve Yetenek Yarışması'nda sürpriz isimler kazanırken, Smaç Yarışması ise tarihin en iyilerinin yanında yerini aldı. Ödülü kazanan Zach LaVine dahil birçok kişi şampiyonluğun hak edenin Aaron Gordon olduğunu belirtti. Gordon'un özellikle topu maskottan alıp bacaklarının altından geçirip vurduğu smaç tarihin en iyileri arasında yerini aldı.

LAVINE 4 KEZ 50 PUAN ALDI

Kanada'nın Toronto kentine düzenlenen etkinlikte, unvanını korumak için sahaya çıkan LaVine, Orlando Magic'ten Aaron Gordon, Denver Nuggets'tan Will Barton ve Detroit Pistons'tan Andre Drummond ile mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmanın finalinde Aaron Gordon ile karşılaşan 20 yaşındaki LaVine, 5 jüri üyesinden 4 kez arka arkaya 50 tam puan aldı ve bir kez daha smaç şampiyonu oldu.

LAVINE: AARON GORDON HAK ETTİ

Ödülü kazanan Zach LaVine dahil birçok kişi ise şampiyonluğun hak edenin Aaron Gordon olduğunu belirtti. Gordon'un özellikle topu maskottan alıp bacaklarının altından geçirip vurduğu smaç tarihin en iyileri arasında yerini aldı.

Geçen senenin de smaç şampiyonu olan LaVine, ilk gün düzenlenen "Yükselen Yıldızlar" maçının da MVP'si seçilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Star Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

İnadına akp:

Akp olmasaydı böyle şeyleri seyretme şanşınız olmazdı bunu iyi bilin Ey oy vermeyenler

2
7
yanıtYanıtla
jamy vardy:

biz oy vermeyi bilmeyiz dünya güzeli

yanıt0
yanıt0
blueice:

En son smaç daha inanılmaz efsane olan bu değil.

0
0
yanıtYanıtla
Ne oluyo?:

Zuper hakkaten.

0
0
yanıtYanıtla
bahadir cem:

reklamdan izleyemedim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title