Haberler

Şizofren Ziyaretçi, Hastanede Tedavi Gören Kadını 2 Saat Rehin Aldı

Kayseri'de Doğumevi Hastanesi'ne ziyarete gelen 28 yaşındaki şizofreni hastası Gülseren Toruntay, hastanede tedavi gören Fatma Ş.adlı kadını rehin aldı.

Kayseri'de Doğumevi Hastanesi'ne ziyarete gelen 28 yaşındaki şizofreni hastası Gülseren Toruntay, hastanede tedavi gören Fatma Ş. adlı kadını rehin aldı. Kırdığı pencere camından keskin bir parçayı Fatma Ş.'nin boğazına tutan Toruntay, kocasının 2 saatlik ikna çalışması sonucu polise teslim oldu.

Doğumevi Hastanesi'nin 2'nci katındaki Genel Cerrahi Servisi'ne ziyaretçi olarak gelen ve şizofreni hastası olduğu belirtillen Gülseren Toruntay, pencere camını kırdıktan sonra dışarıya "Bana kocam Yaşar'ı getirin" diye bağırdı. Toruntay, kırdığı pencere camından keskin bir parçayı eline alarak, hastanede tedavi gören Fatma Ş.'nin boğazına dayadı.

KOCASI İKNA ETTİ

Polisin ve hastane görevlilerinin ikna çalışmaları sonuç vermeyince Gülseren Toruntay'ın Organize Sanayi'ndeki bir mobilya fabrikasında çalışan eşi Yaşar Toruntay polis tarafından hastaneye getirildi. Kocasının iki saat süren ikna çalışmaları sonucu Gülseren Toruntay, Fatma Ş'nin boğazına tuttuğu cam parçasını yere atarak polise teslim oldu. Gülseren Toruntay, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, rehine Fatma Ş'nin ise olaydan yara almadan kurtulduğu bildirildi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title