Haberler

"Sizi Seviyorum" - Tv’de İlk Kez

"Sevgiliniz her gün karşınıza bir başka kadın olarak çıksa ne yaparsınız?" sorusuna cevap arayan bu eğlenceli komedinin başrolünde Emre Altuğ yer alıyor.

Erkut (Emre Altuğ) çapkın bir adamdır ve sevgilisi Eda (Birce Akalay) tatildeyken onu bir başkası ile aldatmaktan çekinmez. Nedeni ise, 'bir erkek olarak aynı kadınla ve aynı ilişkiden sıkılması'dır. Eda Erkut'u yakalar yakalamasına ama aşık olduğu için ondan vazgeçmez. Erkut ertesi sabah uyandığında şok geçirir. Zira Eda'nın yerinde bir başkası yatmakta ve Eda olduğunu iddia etmektedir. Bu kadın Erkut hakkında her şeyi biliyordur ama tüm huyları Eda'dan farklıdır. Farklı talepleri vardır. Erkut tam bir gün boyunca yeni Eda'yı tanımaya çalışırken ertesi gün ve her yeni gün bir başka kadınla uyanır. Sevgilisi her gün değişen genç adam, delirdiğini düşünmeye başlar.

Cumartesi akşamı SinemaTV Kırmızı Halı Kuşağı'nda bu filmi; SinemaTV D-Smart 5'nci kanalda, Teledünya 11'nci kanalda izleyebilirsiniz.

KIRMIZI HALI

Hollywood'un yüksek bütçeli ve hasılat rekortmeni filmleri ile, Dünya ve Türk sinemasının yıldız oyuncuları ve ünlü yönetmenlerinden iddialı ve kaliteli yapımlarından seçkin örneklerini bu kuşakta izleyebilirsiniz.

Tür : Romantik Komedi

Yönetmen : Mustafa Uğur Yağcıoğlu

Yapım : 2009

Oyuncular : Emre Altuğ, Birce Akalay, Irmak Ünal, Durul Bazen

Yayın tarihi : 17 Nisan Cumartesi

Yayın saati : 21.00

Kaynak: Bültenler / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title