Haberler

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine Seminer

Osmaniye Valiliği ve Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (Stgm) Adana Yerel Destek Merkezi İşbirliğiyle, Sivil Toplum Kuruluşlarına Yönelik Seminer Düzenlendi.

Osmaniye Valiliği ve Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (STGM) Adana Yerel Destek Merkezi işbirliğiyle, sivil toplum kuruluşlarına yönelik seminer düzenlendi.

Avrupa Birliği Hibe Programı'nın tanıtımı için düzenlenen seminer, Osmaniye Valiliği Toplantı Salonu'nda yapıldı. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin dinleyici olarak katıldığı seminere konuşmacı olarak STGM Adana Yerel Destek Merkezi Koordinatörü Leyla Sağlamtimur, Doğu Akdeniz Sivil Platformu'nu temsilen Aydın Görgün ve Nuriye Özkan katıldı.

Seminerde Leyla Sağlamtimur, STGM Adana Yerel Destek Merkezi'nin sivil toplum kuruluşlarına verdiği hizmetlerin tanıtımını yaptı. Doğu Akdeniz Sivil Platformu'nu temsil eden Aydın Görgün ise Adana'da yapılan ve tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımına açık olan platformun tanıtımını yaparak, platformun sadece Adana Platformu olmadığını, bölgesel bir platform olduğunu vurguladı. Seminerde ayrıca, Avrupa Birliği tarafından yapılan "Türkiye'de Sivil Toplumun Desteklenmesi, Katılımcı Demokrasi İçin Yerel Hareket" hibe çağrısının tanıtımı ve projenin yazılmasında izlenecek adımlar konusunda detaylı bilgi verildi.

Seminer, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin sorularının cevaplanması ile sona erdi.

(ACK-MT-Y) 07.06.2008 12:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title