Haberler

Sivas' Ta Ziraat Odası Seçimlerinde Gerginlik

Sivas Ziraat Odası 21'inci Olağan Genel Kurulu'nde Cumhuriyet Halk Partisi(Chp) Milletvekili Malik Ecder Özdemir ile Delegeler Arasında Gerginlik Yaşandı.

SİVAS Ziraat Odası 21'inci Olağan Genel Kurulu'nde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili Malik Ecder Özdemir ile delegeler arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğe diğer delegelerin de dahil olması üzerine polis olaylara müdahale ederek bazı vatandaşları dışarı çıkardı.Sivas Ziraat Odası 21'inci olağan genel kurulu belediye nikah salonunda yapıldı. 3 Adayın yarıştığı seçimlerde 210 delege oy kulandı. Genel kurula CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı ve HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Musa Demirci ile bazı sivil toplüm örgütü temsilcileri yarıştı. Ziraat Odası Başkanlığı için mevcut başkan Durmuş Şeker'in yanı sıra Ali Pek ve Hacı Çetindağ yarıştı. Seçim öncesi kürüsye çıkarak bir konuşma yapan CHP Sivas milletvekili Malik Ecder Özdemir, AK Parti hükümetini ve Sivas milletvekillerini eleştirince bazı delegeler arasında tartışma yaşandı. Tartışma diğer delegelerin araya girmesi ile büyümeden önlendi. Daha sonra başkan adayları tek tek kürsüye çıkarak delegelere seslendi. Bu sırada kendi başkan adayını destekleyen bazı delegeler arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedeye polis müdahale ederek bazı vatandaşları dışarı çıkardı. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title