Haberler

Sivas'ta Özbelsan'ın Genel Kurulu Yapıldı

Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ÖZBELSAN A.Ş'nin genel kuruldu yapıldı.

Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ÖZBELSAN A.Ş'nin genel kuruldu yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ÖZBELSAN A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde yapılan genel kurul toplantısına, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan, belediye başkan yardımcıları Hayri Köse ile Orhan Demirok, Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş, ÖZBELSAN Genel Müdürü Süleyman Sarıyıldız ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün başkanlığında yapılan toplantıda, ÖZBELSAN A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Sarıyıldız, yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyarak, şirketin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sarıyıldız, şirketlerinin inşaat sektöründe söz sahibi bir firma haline geldiğini belirterek, "Beton yapı elamanları fabrikası, ekmek fabrikası, hazır beton, bordür üretimi, yol kaldırım ve asfalt çalışmaları, peyzaj düzenlemeleri, konut yapımı, temizlik ve işçilik hizmetleri gibi birçok alanda faaliyetlerine devam etmektedir" dedi.

Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından belediye başkan yardımcısı Hayri Köse, oy birliği ile ÖZBELSAN'ın yönetim kurulu başkanlığına getirildi.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title