Haberler

Sivas Platformu Suşehri'nde Bir Araya Geldi

Sivas'ın Suşehri İlçesine Gelen Sivas Platformu Başkan ve Üyeleri, İlçede İncelemeler ve Ziyaretlerde Bulundu.

Sivas'ın Suşehri ilçesine gelen Sivas Platformu başkan ve üyeleri, ilçede incelemeler ve ziyaretlerde bulundu.

Belediye Toplantı Salonu'nda Milletvekli Selamı Uzun, ilçe idarecileri, dernek başkanları, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ve vatandaşlar ile bir araya gelen Sivas Platformu üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, slayt eşliğinde ekonomik ve sosyal faaliyetlerini anlattı.

Başkan Coşkun, Suşehri'nin çevre illere uzaklığını anlatarak, Suşehri'nin il olması gerektiğini belirtti. Coşkun'un konuşmasının ardından Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem ise platform hakkında bilgiler verdi. Eğitim ve kültürel alanlara ağırlık veren Sivas Platformu'nun geçen 4 yıl içerisinde bir çok faaliyete imza attığını ifade eden Erdem, "Özellikle İstanbul'daki derneklerimiz ile iyi diyaloglar kuruldu. Platformumuzda her kesimden, her toplumdan insanlarımız bulunmaktadır. Sivas'a ve ilçelerine hizmet verecek ve insanlarımızı kucaklayacak bir platform kurduk. Kurduğumuz platform, Türkiye de bir örnek teşkil edecek. 35 kişilik ekibimizle Sivas ve ilçelerinin tanıtımı için yollara çıktık. Sivas ve ilçelerimizi cazibe merkezleri haline getirmek için hep beraber fazla koşmamız gerekecek. Sivas'a artı katan ve ismini yücelten bir çok büyük şahsiyetler olmuştur. Bu insanları saygıyla anıyoruz" dedi.

Milletvekili Selami Uzun ise Sivas'a hizmet için çalıştıklarını belirterek, "İktidar partisi olarak geçen süreç içerisinde Türkiye'nin istikrarı yakalaması için uğraşıyoruz. Ülkemizde hizmet etmek kolay iş değil herşey devlet yönetimiyle olmuyor. Bu alanda sivil toplum örgütlerine de danışılmakta. Sivas platformu örgütlenmiş ilçeleri bir araya getirmiştir. Sivasımızın sorunları kısa sürede çözülmez. Sivas'ın kötüye giden bu durumu yeniden kazandırmak için, göçü geri çekmek için bizler elimizden geleni yapmaktayız. Devletimizin sağladığı imkanlar doğrultusunda Sivasımıza düşen payları da bizler en iyi şekilde Sivas ve ilçelerine ulaştırmak için uğraşmaktayız" diye konuştu.

Toplantı sonunda ise merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Celal Deniz tarafından yaptırılan ve futbolculara verilecek olan formaları, Suşehri Belediyespor adına Belediye Başkanı Şaban Coşkun'a temsil edildi.

(SY-İG-YS-Y) 18.05.2008 13:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title