Haberler

Sivas-Kayseri ve Sivas-Malatya Karayolu Ulaşıma Açıldı

Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Sivas-Kayseri ve Sivas-Malatya karayolu, kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Sivas- Kayseri ve Sivas- Malatya karayolu, kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Koyuncu mevkisinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle sabah saatlerinde "tedbir" amacıyla ulaşıma kapatılan Sivas- Kayseri karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Şarkışla ilçesi ile Kovalı mevkisinde bekletilen araçların, Karayolları ekiplerinin Koyuncu mevkisinde yaptığı karla mücadele çalışmalarının ardından geçişine kontrollü olarak izin verildi.

Sivas ve Kayseri istikametlerine küçük araçların zincirli olarak geçişine izin verildiğini belirten yetkililer, bekletilen tır ve ağır tonajlı araçların ise hava şartlarının durumuna göre güzergaha bırakılabileceğini kaydetti.

Kangal-Alacahan-Hekimhan arasında etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle gece saatlerinde ulaşıma kapanan Sivas-Malatya karayolu da ekiplerin çalışmaları sonucu tek yönlü olarak ulaşıma açıldı. Kangal ve Hekimhan'da bekleyen araçlar güzergaha zincirli olarak bırakılıyor.

Kangal-Gürün yolunun da ulaşıma açıldığını kaydeden yetkililer, kar yağışı ve tipi nedeniyle Sivas-Tokat, Sivas-Erzincan, Sivas-Ankara, Sivas-Zara-Suşehri yolları ile ilçeler arası bağlantıyı sağlayan birçok güzergahta ulaşımın güçlükle sağlandığını bildirdi.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Malatya Kayseri Kangal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title