Haberler

Sivas Basınında Bugün

Sivas'ta Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Anadolu: 'Sivas'tan Vekil Olmam' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sivas'ta Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Sivas'ta yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ANADOLU: 'Sivas'tan vekil olmam'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sivas'ta bir dizi ziyarette bulundu. Erdem Sivas'tan adaylık düşünmediğini söyledi.

BİZİM SİVAS: 'Muhalefetin bir vizyonu yok'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 'Türkiye'nin temel sıkıntılarından bir tanesi muhalefet. Türk muhalefetinin bir vizyonu yok' dedi.

DEMOKRAT: 'Galatasaray'a karşı ilk sınav'

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, Galatasaray'a karşı ligdeki ilk sınavını verecek.

HAKİKAT: 'Sivas'ın her problemi ile ilgileniyorum'

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, parti ayrımı yapmaksızın Sivas'a ve ülkeye hizmet ettiklerini söyledi.

SİVAS POSTASI: 'Tek isim Uzun'

Sivaslılar milletvekili sayısını, hangi partiden olduklarını ve isimlerini bile bilmiyor. Diğer 4 vekile oranla daha samimi olduğu düşünülen Uzun'un daha çok halkın arasında olduğu belirtiliyor. Sivaslılara göre 5 vekil arasında en çalışkanı Selami Uzun.

SİVAS İZCİ: 'Valilere makam uyarısı'

Valilerden makam odasına, makam aracına kapanıp kalmamalarını isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gerektiğinde ayaklarına çizmelerini giyip, ellerine kazma küreği almaları ve çalışmalara bizzat nezaret etmelerini isteyerek, 'Bizim de, halkımızın da görmek istediği vali profili işte budur' dedi.

(SAE-EMN-YLZ) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title