Haberler

Şırnak'ta Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Şırnak'ın Cizre, Cudi ve Uludere'deki çatışma ve olaylarda yaşamını yitiren 9 şehit için mevlit okutuldu.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Nevruz kutlamaları sırasında şehit olan polis memuru, Cudi dağında geçen ay PKK'lıların saldırısında şehit olan 6 özel harekatçı polis ile Uludere'de şehit olan iki uzman çavuş için mevlit okutuldu.

Cudi dağında 21 Mart 2012 tarihinde PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisleri Kadir Can, Cihat Akkaya, Recep Topaloğlu, Arif Mamış, Selim Arslan, Mustafa Erdoğan ve Cizre'de Nevruz kutlaması sırasında şehit olan polis memuru Ahmet Toprakoğlu ile dün Uludere'nin Kuzey ırak sınır hattında şehit olan Uzman Çavuşlar Caner Kesimal ile Bayram Tekin için mevlit okutuldu.

Polis teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü etkinliklerini şehitler nedeniyle iptal eden Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis evi'nde verilen Mevlit'i il Müftüsü Abdullah Kaplan okudu. İl Emniyet Müdürü Avnu Usta, Şırnak Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör, mahalle muhtarları, imamlar ve polis memurlarının katıldığı mevlitte şehit polis ve uzman çavuşlar için silah arkadaşları toplu halde dua etti.

Mevlitten sonra, misafirlere yemek ve tatlı ikramında bilinildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludere Şırnak Cizre Cudi Politika Güncel Haberler

title