Haberler

Sinanpaşa Kaymakamı Güldoğan Okul İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu

Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan, yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan, yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Güldoğan, Sinanpaşa Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Carfi ile birlikte Güney ve Taşoluk Beldelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Güney beldesinde bir hayırsever tarafından yaptırılan ilköğretim okulunun ek 5 derslik kat ilavesi inşaatını gezdi. Güney Belediye Başkanı Erol Karabacak'tan kat ilavesi inşaatının yanı sıra kömürlük, yemekhane ve bahçe düzenlemesi yapımı hakkında bilgi alan Güldoğan, daha sonra Taşoluk beldesinde yapımı süren ilköğretim okulu kat ilavesi inşaatını da yerinde inceledi.

Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, kat ilavesi ve bahçe düzenlemesi çalışmaları hakkında Kaymakam Güldoğan'ı bilgilendirdi. İncelemeler sırasında Güney ve Taşoluk İlköğretim Okulu müdürleri de hazır bulundu.

Kaymakam Güldoğan, çocukların hayatını şekillendirmede temel yuva olan eğitim kurumlarının fiziki şartlarının daha güzel ve yeterli hale getirilmesi için projeler uyguladıklarını belirterek, "Yeni yapılan okullarımızın tamamlanmasıyla birlikte ilçemizdeki derslik sıkıntısı büyük oranda giderilecek" dedi.

Güldoğan, Güney ve Taşoluk ilköğretim okullarının ek derslikleri ve yapımı tamamlanan Ahmetpaşa İlköğretim Okulu ile toplam 21 dersliğin yeni eğitim ve öğretim döneminde hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title