Haberler

Sinan Akçıl: Bana En Güzel Hediye Ebru

Güncelleme:

Ayşe Akın'la kaçamak yaptığı dedikodularından sonra Ebru Şallı'yla ayrılıp tekrar barışan ünlü şarkıcı, "Bana en güzel hediye Ebru'dur." diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Sinan Akçıl, önceki gece Arnavutköy'deki stüdyosundan çıkarken objektiflere yansıdı. Bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Ebru Şallı ile barışan ünlü müzisyenin keyfi yerindeydi.

"DOĞUM GÜNÜ YAPTIK"

Doğum günü olduğu için kendisini kutlayan gazetecilere teşekkür eden Akçıl, "Dün güzel bir doğum günü yaptık. Üç gün, üç gece sürüyor benim doğum günüm. Her şey çok güzel" dedi.

"ARAYA BİRÇOK DÜNYA LİDERİ GİRDİ"

Ebru Şallı ile uzun uğraşlar sonucunda barışan Sinan Akçıl, bu süreci "Araya birçok dünya lideri girdi" diye anlattı. Ayşe Akın ile kaçamak yaptığı için ayrıldığı iddia edilen Akçıl, konu ile ilgili soruları ise, "Ben Ayşe'den falan anlamıyorum" diye yanıtladı.

"BANA EN GÜZEL HEDİYE EBRU"

Doğum gününde Ebru Şallı'dan ne hediye aldığını soran gazetecileri kırmayan Akçıl, "Bana en güzel hediye onun kendisidir. Her şey çok güzel ve mutluyum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Arnavutköy Ebru Şallı Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

Mert:

Ebru Şallı kadar karaktersiz, Sinan Akçıl kadar itici bi adam daha yok şu dünyada. O yüzden oylar Genç Partiye gençler. . :D:D

13
0
yanıtYanıtla
baks bani:

sümüklü

8
1
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

SALAK EBRU SAFSIN GERÇEKTEN!!!!YİNE KANDIN DESENE

7
1
yanıtYanıtla
Arif:

ya bunlarin piyasasinda ask mask yok, birgün gider tekrar gelir o onunla, bir bakmissin tekrar gelir, baskasiyla görünür affeder, canerin boynuzu mesela

2
0
yanıtYanıtla
:

YA BIRAKIN BU SEVIYOR ADI ALTINDA KENDINIZI KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİ SENİ SEVMEYEN ONURUNU GURURUNU AYAKLAR ALTINA ALAN BU KİŞİYİ TEKRAR ÖDÜLLENDİREREK SİZLER VERİYORSUNUZ BU İMKANI KENSİLERİNE HERKES HADİNİ BİLECEK

2
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI KIZmobilWeb@haberler.com:

Ebruyla nasıl yatıyosun ya kalktığında yanında gerilmiş suratıyla burusuk bedeniyle bi varlık. Korkarım ben.

1
0
yanıtYanıtla
musa:

ya iki tane güzel evladın var şu herifi yanında ne gezdiriyor reklam maymununu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title