Haberler

Simav ve Gediz'de Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Simav ve Gediz ilçelerinde, İl Genel Meclisinin kararıyla İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Simav ve Gediz ilçelerinde, İl Genel Meclisinin kararıyla İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Kaymakamlıktaki törende yaptığı konuşmada, herkesin spor yapmasını önemsediklerini söyledi.

Daha sonra Yenimahalle Sitespor, Gençyurduspor, Çitgöl Sazlıkspor, Bahtıllıspor, Beycespor, Boğazköyspor, Dağardıspor, Ege Kalkanspor, Güneyköyspor, Karacahisarspor, Kınıkspor, Kuşuspor, Naşaspor, Savcılarspor, Darıcıspor, Şenköyspor temsilcilerine 2'şer kaleci forması, 16'şar forma, 18'er tozluk ve şorttan oluşan malzemeler teslim edildi.

Törene, İl Genel Meclisi üyeleri Ali Osman Ergün, Hüseyin Kalaycık, Mehmet Karaca ve Kahraman Aktay, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Cengiz katıldı.

-GEDİZ-

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kaymakamlıktaki törende, ilçedeki spor kulüplerinin sorunlarını yakından takip ettiklerini ve onlara yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Gediz Şehir Stadı'nın suni çimle kaplanması için yapılan çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Çorumluoğlu, "Bu proje için İl Genel Meclisi tarafından 150 bin lira, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden ise 75 bin lira ödenek ayrıldı. İhtiyacımız olan para ise yaklaşık 350 bin liradır. Mayıs ayı sonunda ihale aşamasına geleceğiz" dedi.

KASKF Başkanı Murat Cengiz ise spor kulüplerinin her zaman yanlarında olduklarını, destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren 10 spor kulübünün temsilcilerine spor malzemeleri teslim edildi.

Törene, İl Genel Meclisi üyeleri Hayri Öztürk, Halil İbrahim Karahan ve Suat Bilgili, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir katıldı.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title