Haberler

Sİlopi Kaymakamı Yıldız'dan "14 Mart Tıp Bayramı" Mesajı

Güncelleme:

Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldız mesajında, insan sağlığının korunması ve var olan sağlık sorunlarının giderilmesinin her zaman insanlığın en önemli hedeflerinden biri olduğunu ifade ederek, doktorların gerçekleştirdikleri onurlu çalışmalara insanlığın her zaman müteşekkir olduğunu belirtti.

Doktorlara duyulan minnettarlığın ifade edilmesinde bu günün önemli bir fırsat olduğuna dikkati çeken Yıldız, "Sağlımızı bizden çok düşünen tıp adamlarına minnettarız. Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız oldukça zor koşullarda, yoğun gayretle çalışmaktadırlar. Hiç şüphesiz gerçekleştirmiş oldukları bu onurlu çalışmalara insanlık her zaman müteşekkir olmuştur. Büyük Önder Atatürk'ün, 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' sözü buna en iyi örnektir. Değerli doktorlarımıza ve her düzeydeki sağlık çalışanlarına bu zor ama onurlu görevlerinde başarı diliyor, bu anlamlı gününüzü kutluyorum" dedi.

- ŞIRNAK

Kaynak: AA / Yerel

Tıp Bayramı 14 Mart Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title