Haberler

Silopi'de "Nuh Nebi Sevgisi ile Yeniden Doğuş" Şenliği

Silopi Kaymakamlığı'nca organize edilen ve 3 gün sürecek "Nuh Nebi Sevgisi ile Yeniden Doğuş" şenlikleri başladı.

Silopi Kaymakamlığı'nca organize edilen ve 3 gün sürecek "Nuh Nebi Sevgisi ile Yeniden Doğuş" şenlikleri başladı.

Silopi'de ilk kez düzenlenen şenliğe Kaymakam Bünyamin Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Arkuntaş, Emniyet Müdürü Murat Esentürk, Müftü Mehmet Nurullah Aktaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Stadyumu'ndaki şenlikte konuşan Kaymakam Yıldız, Şırnak'ın Nuh Peygambere ev sahipliği yaptığını, onunla gelen sevgi ve hoşgörü ortamının insanlara anlatılması amacıyla böylesi bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Etkinliğin 3 gün süreceğini ifade eden Kaymakam Yıldız, "Malumunuz Nuh Nebi, tufan olduktan sonra onu misafir eden yer Cudi Dağı'dır. Bu anlamda burası önemli ve değerli olan bir yerdir. Bölgemiz ve Cudi ile ilgili yanlış düşünceleri bertaraf etmek için gelecek zamanlarda da etkinliklerimize devam edeceğiz. Nuh Nebi Sevgisi ile Yeniden Doğuş etkinliklerinin ülkemize ve özellikle ilçemize barış ve kardeşlik getirmesini dilerim" dedi.

Yöresel kıyafetlerin sergilendiği stantları gezen Kaymakam Yıldız, vatandaşlarla sohbet etti. Şenliğe katılanlara aşure dağıtıldı. Etkinlikler kapsamında sanatçı Şeyda Karadeniz'in de konser vereceği bildirildi.

- ŞIRNAK

Kaynak: AA / Yerel

Bünyamin Yıldız Şırnak Silopi Doğuş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title