Haberler

Silivri'de Marmara Denizi 70 Metre Çekildi

Güncelleme:

İstanbul Silivri'de 70 metke kadara çekilen deniz korkuttu. Silivri sakinleri her sene çekilen denizin, bu yıl olağandan daha fazla çekildiğini söyledi.

İstanbul'un Avrupa yakasındaki son ilçesi olan Silivri'de Marmara denizinin 70 metre kadar çekilmesi korku yarattı. Deniz suyunun çekilmesiyle ilçenin sahil kesiminde adacıklar ortaya çıkadtı.

"DİĞER SENELERE GÖRE DAHA FAZLA ÇEKİLDİ"

Adacıklar vatandaşların da ilgisini çekerken, Orhan Çetinkaya isimli Silivri sakini, "Silivri'de her sene doğal yaşanan deniz çekilmesi ama dün aşırı bir fırtına oldu. Normal seviyesinden fazla çekildi, ortalama 70-80 metre civarında" dedi. Bir başka vatandaş Aygün Ermiş de "Silivri'de çok deniz çekilmesi oluyor, bu sene de oldu. Diğer senelere göre biraz daha fazla oldu" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Silivri Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

TahirMobil-IOS:

Depremmm geliyorrr yıkılsınnn istanbullll, temizlik şarttt

12
63
yanıtYanıtla
hamza:

Ben Onu Bunu Anlamam Kardeşim. . . . . Sonuçta Ortada Sınırları Kanla Çizilmiş, Kanla Alınmış Bir Devlet Var. . . Ben O Devletin İçinde 1 Devlet Daha Kurcem Dersen. . . . İstersen Abim Ol İstersen Kardeşim Ol İstersende Babam Ol. . . Eline Silah Alıp Devletin Askerine Polisine Kurşun Sıkarsan. . . . Açık Ve Net Mermiyi Yersin. . Sana Acımam. . . . . Öleceksiniz Demiyorum. . . . GEBERECEKSİNİZ

32
6
yanıtYanıtla
HAKAN:

BU ODUN ANLAMAMIS MESELEYI ÜLEN SEN GÜNEY KORE GAZiSiMiSiN. ?ANLAMADAN BIRAKMA.

yanıt3
yanıt2
suyu çekilen deniz:

hamza, sana tamamen katılmakla birlikte , sanki yanlış habere atarlandın gibime geldi. .

yanıt8
yanıt1
SUYU ÇEKİLEN DENİZ:

ATARLANDIN derken ''yorum yaptın '' anlamında yazdım. . yoksa tamamen katıldığımı tekrar belirtiyorum.

yanıt0
yanıt1
hamza:

Bir Türkiye Vatandaşı Olarak Kürt Kardeşimiz Askere Vatani Görevini yapmaya gidiyo. . . . Pkk Terör Örgütü Kürt Halkını Savunuyoz Diye, , Kürt Askerini Şehit Ediyo. . . Şimdi PKK Terör Örügütünün Amacı Ne. . . . Açık Ve Net. . . Türkiyede Terör Dalgasını Yaymak Ve İç Savaş Çıkarmak. . . Pkk Ermeni Örgütüdür. . . İslamla, Namazla Yakından Uzaktan Alakası Yoktur. . . Dini Zerdüşlüktür. . . . Pkk yı Oluşturan Ermeni Kürtler -Kürtler -Diğerleri Yabancı.

18
11
yanıtYanıtla
tr:

şimdi bunun denizin cekilmesi ile ne alakası var bizim insanmız neden geri kalıyor burdan bile belli oluyor büyük yapıncada burnunu silersin sen

yanıt4
yanıt4
düşüncek benmi kaldım salla:

fakir olduğum için hiç bir şey umurumdada değil

21
7
yanıtYanıtla
kikiMobil-ANDROID:

istanbulda deprem olmaz.cunku evliyalar sehri.

9
16
yanıtYanıtla
hamza:

Pkk Kürt Halkını Savunuyoz Diye, , Kürt Çocuğunu Vuruyo. . . Daha Hala Bazı Mallar, , , Bazı Saf insalar pkk ya inanıyo. . . . Amma ALLAH Herkeze akıl fikir vermiş. . . Ayağın Tökezler Yere Düşersen 1 Tekmede Ben Vururum. . .

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title